Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cana Feride'ye Ne Anlatacak?

İlgili Postlar

Camdaki Kız 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cana Feride’ye Ne Anlatacak?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 8. yeni bölümüyle 3 haziran perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Feride, elindeki düğmenin Sedat’a ait olduğuna takılır. Adil, Feride’nin Nalan’a yaptıklarını görür ve biraz daha onun üzerine giderse ölümüne neden olacağını söyler. Muzo, babasına Nalan’ın iyiliği için düğünü erkene çekmesini ister. Camdaki Kız 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cana Feride’ye, ne anlatacak?

Perşembe Dizileri 2020

Cana Feride’ye Ne Anlatacak?

Camdaki Kız 8. bölüm 2. fragmanında; Adil, Nalan’a bunu kendisine annesinin mi yaptığını soruyor. Ama o, annesini ele vermiyor. Cana, Sedat’ın peşini bırakmıyor. Sedat Cana’ya, bir daha onunla görüşmeyeceğini söylüyor. Cana, Feride’yi bulup ona anlatacakları olduğunu söylüyor.

İşte Camdaki Kız 8. bölüm 2. fragmanı….

CAMDAKİ KIZ 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Feride, Nalan’la Sedat’ı öpüşürken gördükten sonra hemen aktara gidip bitkiler alır. Adil ile Billur, Nalan’ın annesinden önce eve gelmesi için dua etmeye başlar. Nalan, annesinden önce eve gelir. Onlar ise, derin bir nefes alır.

Feride, önce evden Billur’u gönderir. Sonra, evdeki çalışanlara onu bir daha eve almamalarını emreder. Adil’e belli etmeden Nalan’la yalnız kalan Feride, ona magazin haberlerinde çıkan Sedat’la öpüştüğü fotoğrafı ona gösterir.

Sonrasında başlar Nalan’ı dövmeye. Aldığı karışımları kaynatıp zorla Nalan’a içiriyor. Daha sonrasında Nalan’a, 4444 kere pişman olduğunu içeren cümle yazmasını ister. Adil’e de, Nalan’ın odasında rahatsız olduğunu söyler.

Sedat, defalarca kez Nalan’ı arar. Ama telefonu annesinde olduğu için ona ulaşamaz. Bir tekne tutan Sedat, Nalan’ın camının önüne gidip onu sevdiğini söyler. O sırada oraya ceketinin düğmesini düşürür.

Feride, o düğmeyi bulur. Cana, Sedat’la Nalan’ın öpüşürken çekilen fotoğrafını görür. Hemen Sedat’ı arar. Sedat ise, ona cevap bile vermez. Son kez konuşmak isteyince onunla görüşür. Cana, onu yine baştan çıkarmayı başarır.

Gülcihan, saklandığı yerde mahsur kalır. Rafet bey onu, gelmesi için aramaz. Sedat, Nalan’la bir an evvel evlenmek istediğini babasına söyler. Oda Adil beyi arayıp onları yemeğe davet eder.

Feride, düğüne kadar o aileyle kızının görüşmesini istemez. Hatta evden çıkmasını bile yasaklar. Öyle olunca Adil’e, Nalan’ın hasta olduğu yalanını söylemesini ister. Nalan’ın hasta olduğunu duyan Rafet, ailecek onları gider.

Muzo’da onlarla Nalan’ın evine gider. Feride, Nalan’ın halasında olduğunu söyler. Muzo, tuvalete diye çıkıp Nalan’ın yardım istediğini anlayıp yanına gider. Onu fenalaşmış bir vaziyette bulur.

Camdaki Kız 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan’ın Çektiği Eziyeti Herkes Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler