Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan'ın Çektiği Eziyeti Herkes Öğreniyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan’ın Çektiği Eziyeti Herkes Öğreniyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Feride, Nalan’ı Sedat’la öpüşürken gördükten sonra ona bir karışım yapıp içiriyor. Evden çıkmasına da izin vermiyor. Rafet, Nalan’ın hasta olduğunu öğrenip ailesiyle onların evine gidiyor. Muzo, Nalan’ı fenalaşmış vaziyette buluyor. Camdaki Kız 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan’ın çektiği eziyeti herkes öğreniyor.

Perşembe Dizileri 2020

Nalan’ın Çektiği Eziyeti Herkes Öğreniyor!

Camdaki Kız 8. bölüm 1. fragmanında; Feride, elindeki düğmenin Sedat’a ait olduğuna takılıyor. Adil, Feride’nin Nalan’a yaptıklarını görüyor ve biraz daha onun üzerine giderse ölümüne neden olacağını söylüyor. Muzo, babasına Nalan’ın iyiliği için düğünü erkene çekmesini istiyor.

İşte Camdaki Kız 8. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Feride, Nalan’la Sedat’ı öpüşürken gördükten sonra hemen aktara gidip bitkiler alıyor. Adil ile Billur, Nalan’ın annesinden önce eve gelmesi için dua etmeye başlıyor. Nalan, annesinden önce eve geliyor. Onlar ise, derin bir nefes alıyor.

Feride, önce evden Billur’u gönderiyor. Sonra, evdeki çalışanlara onu bir daha eve almamalarını emrediyor. Adil’e belli etmeden Nalan’la yalnız kalan Feride, ona magazin haberlerinde çıkan Sedat’la öpüştüğü fotoğrafı ona gösteriyor.

Sonrasında başlıyor Nalan’ı dövmeye. Aldığı karışımları kaynatıp zorla Nalan’a içiriyor. Daha sonrasında Nalan’a, 4444 kere pişman olduğunu içeren cümle yazmasını istiyor. Adil’e de, Nalan’ın odasında rahatsız olduğunu söylüyor.

Sedat, defalarca kez Nalan’ı arıyor. Ama telefonu annesinde olduğu için ona ulaşamıyor. Bir tekne tutan Sedat, Nalan’ın camının önüne gidip onu sevdiğini söylüyor. O sırada oraya ceketinin düğmesini düşürüyor.

Feride, o düğmeyi buluyor. Cana, Sedat’la Nalan’ın öpüşürken çekilen fotoğrafını görüyor. Hemen Sedat’ı arıyor. Sedat ise ona cevap bile vermiyor. Son kez konuşmak isteyince onunla görüşüyor. Cana, onu yine baştan çıkarmayı başarıyor.

Gülcihan, saklandığı yerde mahsur kalıyor. Rafet bey onu, gelmesi için aramıyor. Sedat, Nalan’la bir an evvel evlenmek istediğini babasına söylüyor. Oda Adil beyi arayıp onları yemeğe davet ediyor.

Feride, düğüne kadar o aileyle kızının görüşmesini istemiyor. Hatta evden çıkmasını bile yasaklıyor. Öyle olunca Adil’e, Nalan’ın hasta olduğu yalanını söylemesini istiyor. Nalan’ın hasta olduğunu duyan Rafet, ailecek onları gidiyor.

Muzo’da onlarla Nalan’ın evine gidiyor. Feride, Nalan’ın halasında olduğunu söylüyor. Muzo, tuvalete diye çıkıp Nalan’ın yardım istediğini anlayıp yanına gidiyor. Onu fenalaşmış bir vaziyette buluyor.

Camdaki Kız 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sedat Cana İle Tekrar Görüşmeye…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler