Ana SayfaDizilerBaş Belası Dizinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Baş Belası Dizinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

Atv’nin yeni yaz dizisi Baş Belası, izleyicisiyle bulaşmak için gün sayıyor. Dizinin yapımcılığını, ARC yapım üstleniyor. Yönetmenliğini, Murat Onbul’un yaptığı dizinin senaryosunu, Orçun Oksar, Özel Çetinel ve Ramazan Demirli kaleme aldı. Baş Belası dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Detaylar haberimizde…

İrem Helvacıoğlu Kimdir?

Seçkin Özdemir Kimdir?

Baş Belası Dizinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

Atv’nin yaz sezonu boyunca ekranlarda olacak dizisi Baş Belası, eğer reytingleri iyi giderse kış sezonunda da devam etmesi bekleniyor. Türk yapımı romantik ve polisiye türündeki televizyon dizisi Baş belasının ilk tanıtımı yayınladı. Dizinin ilk tanıtımı, büyük beğeni topladı.

İşte Baş Belası dizisinin ilk tanıtımı..

https://twitter.com/i/status/1396910378827800582

BAŞ BELASI DİZİSİNİN KADROSUNDA KİMLER VAR?

Baş Belası dizisinin başrollerini; İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir, paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Neşe Baykent, Taner Rumeli, Dilara Aksüyek, Buçe Buse Kahraman ve Yılmaz Kunt gibi seçkin isimler yer alıyor.

İrem Helvacıoğlu, en son ‘Seni Çok Bekledim’ dizinde yer almıştı. Dizi reytinglerde beklenen başarıyı elde edemeyince final yapmak zorunda kaldı. Güzel oyuncu, dizinin final yapmasından sonra gelen teklifler arasında, Baş Belası dizisini kabul etti.

Uzun zamandır ekranda göremediğimiz Seçkin Özdemir, bu diziyle sevenleriyle buluşacak. Hemde, izleyenlerin akıllarından kazınmayacak bir karakterle.

Taner Rumeli, en son ‘Afilli Aşk’ dizisinde oynamıştı. Oynadığı karakterle akıllara kazınan oyuncu bu dizide bakalım hangi karakterle izleyicilerle buluşacak.

BAŞ BELASI DİZİSİ NE ZAMAN EKRANA GELECEK?

Atv’nin yeni dizisi Baş Belası’nın, henüz yayın tarihi açıklanmadı. Ama, haziran ayı içerisinde yayınlanması bekleniyor. İstanbullu Gelin dizisinden tanıdığımız Dilara Aksürek, dizilerde, genelde kötü karakter canlandırıyor. Bakalım bu dizide nasıl bir karakter canlandıracak.

Büyük bir merakla beklenen dizi Baş Belası, yakında Atv’de…

Taner Rumeli Kimdir?

Dilara Aksüyek Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler