Ana SayfaÜnlülerKırmızı Oda 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vahit İntihar Mı Ediyor?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vahit İntihar Mı Ediyor?

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 40. yeni bölümüyle 4 haziran cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Eşi, oğlu ve gelinindeki değişikliği gören Nurcihan, Manolya hanımla tanışmaya gelir. Mitra, Fransa’da erkek arkadaşı tarafından tecavüze uğradığını anlatır. Sadi, Miço’yu kovduğu için pişman olur. Miço, Sadi için canını ortaya koyar. Kırmızı Oda 40. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Vahit, intihar mı ediyor?

Cuma Dizileri 2020

Vahit İntihar Mı Ediyor?

Kırmızı oda 40. bölüm 1. fragmanında; Mitra Zafer’in, Vahit’in oğlu olduğunu öğreniyor. Vahit, Zafer’den Manolya hanıma bir veda mektubu gönderiyor. Sadi, Hikmet’in adamlarıyla çatışmaya giriyor. Miço, elindeki leblebiyi Sadi’ye uzatıyor. Vahit, birden fenalaşıp yere yığılıyor.

İşte Kırmızı Oda 40. bölüm 1. fragmanı…

 

KIRMIZI ODA 39. BÖLÜM ÖZETİ!

Vahit, eşiyle birlikte kliniğe gelir. Nurcihan, Manolya hanımla tanışmak için gelir. Doktor hanıma, eşinin, oğlunun ve gelinin çok değiştiğini, onların üzerindeki bu değişikliği sağladığı için onunla tanışmak istediğini söyler.

Manolya hanım, Nurcihan hanımı tanımak istediğini söyler. Nurcihan hanım, çocukluğunu anlatmaya başlar. Saray adabıyla büyüdüğünü ve kurallarla dolu bir çocukluk geçirdiğini anlatır. Nurcihan hanım, çocukluğunda gördüğü kuralları evde de uygulayıp hayatını eşine ve çocuğuna adadığını anlatır.

Manolya hanım, bundan sonra onun kendisi için yaşamasını tavsiye eder. Buna, yapmaktan çok hoşlandığı şeyleri yaparak başlamasını tavsiye eder. Nurcihan, müzikten hoşlandığını hatırlar. Daha sonra Mitra geliyor seansa. Mitra, o günden sonra Zafer’le bir daha görüşmediğini, sadece onunla telefonla görüştüğünü söyler.

İnsanlara güveninin yıkılmasına neden olan olayı anlatmak için Mitra çok zorlanır. Sonunda anlatır. Mitra, Fransa’da okurken bir gençle tanışır. Onunla sevgili olur. Ancak, sevgilisi bir gün ona tecavüz eder. Daha sonra ise bir mesaj yazıp ortadan kaybolur.

Sadi, kendisini görmeye gelen Miço’yu içeri buyur eder. Ancak onun Miço olduğuna inanmaz. Onu kovmaktan beter eder. Onun Miço olduğuna inanmak için o giderken bir şey söylemesini ister. O da, Sadi’nin annesinin türküsünü söyler. Sadi, Miço’nun o olduğundan emin olur.

Ancak, mahseni birilerinin alacağını orayı satıp kurtulmasını tavsiye etmesini hazmedemez. Sadi, morali bozuk bir şekilde kliniğe gelir. Manolya hanım, konuyu değiştirip kendisine Azra’yla tekrar nasıl karşılaştıklarını sorar. Azra, liseyi bitirdikten sonra İstanbul’a üniversiteye hazırlanmak için döner.

Sadi ile buluşmaya başlar. Tabi Hamdi, onların görüştüğünü öğrenir ve Sadi’yi dinlemeden kapının önüne koyar. Hikmet, Miço’nun başına silahını dayar. Miço, onun kendisini öldürse de o işi yapmayacağını söyler. Onu Sadi’yi öldürmek için zorlar.

Kırmızı Oda 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Miço Sadi İçin Canını Ortaya…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler