Ana SayfaÜnlülerDJ Ender Demir DJ Olmak İsteyenlere Tavsiyelerde Bulundu

İlgili Postlar

DJ Ender Demir DJ Olmak İsteyenlere Tavsiyelerde Bulundu

DJ Ender Demir; DJ olmak isteyenlere tavsiyelerde bulundu. Detaylar haberimizin devamında…

DJ Ender Demir Kimdir?

DJ Olduğunu Düşünmüyorum

Eğitimi olmayan kişilerin DJ’lik yaptığına dikkat çeken Ender Demir “Sosyal medyada bir şekilde popüler olan kişilerin DJ’lik yaptığını görüyoruz. Ancak ben onların DJ olduğunu düşünmüyorum. Sadece Show yapmak için sahnede oluyorlar. Gerekli eğitimleri almıyorlar” dedi.

Gündemi Takip Edin

Demir DJ olmak isteyenlere tavsiyelerde bulunuyor. “Eğer başarılı bir DJ olmak istiyorsanız, müzik gündemini sürekli olarak takip ederek, güncel kalmalısınız. Tarzınız belli olsa da farklı tarzlarda müzikler dinlemeyi ihmal etmeyin. Bu sizin gelişiminize ve iyi bir DJ olmanıza katkı sağlayacaktır. Tarzını beğendiğiniz kişileri sürekli olarak takip edin, onlardan ilham alın.”

Hedefim Dünyaca Ünlü Bir DJ Olmak

7 Ocak 1997 yılında, İstanbul’da dünyaya gelen Demir genç yaşına rağmen başarılarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Girişimcilik ruhu en ön planda olan Ender Demir, aynı zamanda dünyaca ünlü bir DJ olmak istediğini dile getiriyor. “Hedefim dünyaca ünlü bir DJ olmak. Sahnede olmayı çok seviyorum. DJ’lik için gerekli eğitimleri aldım. Çok severek yaptığım bir iş olduğu için evimin bir odasını stüdyo haline getirdim” açıklamalarında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler