Ana SayfaDizilerAkrep 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Ferda'yı Öldürüyor Mu?

İlgili Postlar

Akrep 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Ferda’yı Öldürüyor Mu?

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, 24. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ahmet, Ferda’nın kendisine zarar vermek istediğini anlıyor. Duru ile Aras, evlenme hazırlıkları yapıyor. Ahmet, Ferda’nın kendisini zehirlediğini anlıyor. Perihan, kızıyla tehdit ediliyor. Ahmet Ferda’yı, öldürüyor mu?

Perşembe Dizileri 2020

Ahmet Ferda’yı Öldürüyor Mu?

Akrep 25. bölüm 1. fragmanında; Ahmet, Ferda’nın kendisini zehirlediğini ve annesiyle iş birliği içinde olduğunu anlıyor. Silahını çeken Ahmet, Ferda’yı mı öldüroyor?

İşte Akrep 25. bölüm 1. fragmanı…

AKREP 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferda, annesinin verdiği zehri Ahmet’e azar azar veriyor. Ahmet, Ferda’yla yıllar sonra tekrar birlikte olduğu için çok mutlu oluyor. Ona yüzük alıp evlenme teklif ediyor. Ferda, onu öldürmek için her gün azar azar zehir vermeye devam ediyor.

Perihan, Duru’nun kendisinin hasta olmadığını öğrenmezse intihar edeceğini öğreniyor. Ayşem, Aras’ın kendisiyle Ahmet’in zoruyla evlenmek istediğini öğreniyor. Gidip Duru’yla konuşuyor. Aras’ın onu sevdiğini, Ahmet’in Aras’ı tehdit ederek kendisiyle evlenmeye zorladığını söylüyor.

Efe, iyileştikten sonra Merve ile, birlikte marinaya gidip Ahmet’in, Ferda isimli teknesini ateşe veriyor. Efe ile Merve, bunun kutlamasını yapıyor. Aras, Ayşem’in yanına gidip ondan özür diliyor.

Ahmet, Ferda’nın tekrar kendisine döndüğünü zannediyor. Ama, ondan şüphelenip telefonunu karıştırıyor. Mutfakta, kendisini zehirlediği şişeyi buluyor. Efe ile Merve, evlenmeye karar veriyor.

Bunu gidip Ayşem’le, paylaşıyorlar. Perihan’da, Aras’la Duru’nun evlenme kararını duyup bu kararı onaylıyor. Ahmet Ferda’nın, kendisini bir oyunun içine soktuğunu öğreniyor. Aras ile Duru, evleniyor.

Ahmet Ferda’ya, sürpriz hazırladığını söyleyip ona mükellef bir sofra hazırlıyor. Ferda, süslenip Ahmet’in hazırladığı yemeğe iniyor. Onun verdiği ilacı içeceklerine koyup, o sofrada ikisinden birinin öleceğini söylüyor.

Ahmet’in adamı, Perihan’ı alı koyuyor ve ona kızının ölümünü ona canlı izletmek istiyor. Aras ile Duru, nikahlarında anneannesinin olmadığını düşünüyor. Ahmet Ferda”ya, finali kendisinin yazdığını ve o finalde annesiyle onun olduğunu söyleyip silahını çekiyor.

Bu arada Duru, Perihan ile Ferda olmadan nikahı yapmak istemiyor. Onların gelmesini bekliyor. Ahmet Perihan’ı, görüntülü arıyor. Ona, kimi seviyorsa onun öleceğini, kendi canı için Ferda’yı feda edip etmediğini soruyor.

 Akrep 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Perihan İle Ferda Ava Giderken Avlanıyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler