Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Feride Cana İle Sedat'ın İlişkisini...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Feride Cana İle Sedat’ın İlişkisini Öğreniyor!

Kanal D’nin gözde dizisi Camdaki Kız, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mazaffer’in sayesinde Nalan’ın hayatı kurtuluyor. Adil, Nalan’a bunu yapanın Feride olduğunu anlıyor. Koroğlu ailesi düğünü hızlandırıyor. Cana, Sedat’ın peşini bırakmıyor. Düğün hazırlığı yapılan otelden kovulan Cana, Feride’ye her şeyi anlatıyor. Feride, Cana ile Sedat’ın ilişkisini öğreniyor.

Perşembe Dizileri 2020

Feride Cana İle Sedat’ın İlişkisini Öğreniyor!

Camdaki Kız 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Muzaffer, Nalan’ı fenalaşmış bir vaziyette buluyor. Hemen aşağı inip Nalan’ın çok kötü olduğunu söylüyor. Nalan’ın evde olmadığı yalanını söyledikleri için Adil ile Feride, çok bozuluyor.

CAMDAKİ KIZ 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rafet, çocuklarıyla birlikte evlerine dönüyor. Adil, hemen doktor çağırıyor ve kızının az kalsın öleceğini öğreniyor. Nalan, kendisine geldikten sonra ona bunu kimin yaptığını soruyor. Feride, onları gizlice dinliyor. Nalan, annesinin kendisine bitki karışımları içirdiğini söylemiyor.

Ama Adil bunu Nalan’a, Feride’nin yaptığını anlıyor. Feride ise, inkar ediyor. Rafet, Nalan’ın ailesinin kendilerine yalan söyledikleri için onlara çok kızıyor. Muzaffer babasıyla konuşup, Nalan’ın ailesinin bu yalanına neden garip karşıladıklarını, oysa onları kendilerini Sedat’ın ilişkisini yalanladıklarını hatırlatıyor.

Gülcihan, Rafet’e yakalanıyor. Ona hiç evden gitmediğini anlatıyor. Rafet ise, ona sarılıp affediyor. Muzo, düğünü bir an önce yapmalarını istiyor. Gülcihan’ın gittiği falcı iki hafta içinde imza atılmasından bahsediyor.

Bunu duyan Gülcihan, Rafet’le konuşup düğünü hemen yapmak istediğini söylüyor. Cana Sedat’ın, peşini bırakmıyor. Sedat onunla konuşup, peşini bırakmasını kendisinin Nalan’ı sevdiğini söylüyor.

Cana, Nalan’ı arayıp onunla buluşuyor. Birlikte çektirdiği fotoğrafı Selen’e gönderiyor. Selen, gidip Cana’yı tehdit ediyor. Durumu öğrenen Rafet, Cana’nın evine gidip Nalan’dan ve kedilerinden uzak durmasını söyleyip onu tehdit ediyor.

Adil’i, arayan Rafet, düğün için düşündükleri salona onları davet ediyor. Cana, otele alınmayınca Sedat’ı arıyor. Sedat, Cana’ya artık peşlerini bırakmasını istiyor. Feride, Adil ve Nalan, düğünün olacağı otele gidiyor.

Seçimlerini yaptıktan sonra Selen, düğün dansı için Sedat ile Nalan’a prova yaptırıyor. O sırada kötü olan Feride, tuvalete gitmek için kalkıyor. Cana, Feride’nin önüne geçiyor ve ona, Sedat’la yedi yıldır birlikte olduklarını o gördüğü haberlerin gerçek olduğunu söylüyor.

Camdaki Kız 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cana Feride’ye Ne Anlatacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler