Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 100. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sevda Kaçarken Demir'e Yakalanıyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 100. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sevda Kaçarken Demir’e Yakalanıyor!

Atv’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 99. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ümit, hamilelik yalanıyla herkesi kandırıyor. Demir, Ümit’in hamileliğini sonlandırmak için peşine adam takıyor. Sevda, durumu öğrenip kızını Fekeli’nin evine kaçırıyor. Betül, Demir ile Ümit’in fotoğrafını çoğaltıp tüm Çukurova’ya dağıtıyor. Suç, Ümit’in üzerine kalıyor. Sevda, kaçarken Demir’e yakalanıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Sevda Kaçarken Demir’e Yakalanıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 100. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Züleyha, Ümit’in hamile olduğunu öğrendikten sonra ona, bu durumu Demir’le düşündüklerini, eğer bebeği doğurursa onu elinden alacaklarını çocuğuna hasret yaşayacağını söylüyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 99. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Eve gelip Sevda’ya, Ümit’in hamile olduğunu söylüyor. Betül, Ümit’le tanışıp yakınlık kurmak için kendisini onun arabasının önüne atıyor. Onunla bir araya gelip Züleyha’nın Demir’i, sevmediğini aynı yengesi Hünkar Yaman gibi parayı ve gücü sevdiğini söylüyor.

Hatta, amcasının mutluluğu Sevda hanımdan bulduğunu, yengesinin Demir’i kullanarak amcasından boşanmadığını anlatıyor. Ümit, duyduklarından sonra annesine inanmaya başlıyor. Züleyha, Hünkar Yaman adına açtığı vakfın açılışını yapıyor.

Oraya Ümit’de geliyor. Demir, Ümit’i oradan uzaklaştırmak isterken onun hamile olduğunu öğreniyor. Ümit’e, o bebeği hemen aldırmasını onun anne olabilecek bir kadın olmadığını söylüyor. Aslında karnına yastık saran Ümit, hamile değildir.

Demir, Ümit’in hamile olduğunu öğrendiğini Züleyha’dan saklıyor. Hemen merdiven altı bir doktor bulup Ümit’i zorla aldırıp bebekten kurtulmak istiyor. Sevda, Demir’in konuşmasını duyuyor. Kızıyla konuşmaya gidiyor. Ona, hemen Çukurova’dan gitmesi gerektiğini söylüyor.

Ümit, Demir’in adamları tarafından kaçırılıp doktorun yanına götürülüyor. Sevda’nın o adrese jandarma göndermesiyle Ümit, oradan kaçıyor. Ümit’i yolda bulan Sevda, onu Fekeli’nin konağına götürüyor.

Ona, Demir’in kızını öldürmekle tehdit ettiğini söyleyip onu bir kaç gün saklamasını istiyor. Betül, annesinin eline geçen Demir ile Ümit’in fotoğrafını alıp çoğaltıyor. Çukurova’nın her yerine dağıtıyor.

Fotoğrafları herkes görüyor. Fekeli, bunu Ümit’in yaptığını düşünüp Sevda’yı arıyor ve kızını evinden götürmesini istiyor. Sevda, hemen eve gidip Züleyha’nın paralarını alıp kızıyla kaçırmak istiyor. Şermin Demir’in yanına gidip ona, Ümit’in Sevda’nın kızı olduğunu söylüyor.

Demir, hemen çiftliğe gidiyor ve Sevda’yı kaçmak üzereyken görüyor. Ona, Fatma Özden diye hitap edip nereye gittiğini soruyor.

Bir Zamanlar Çukurova 99. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Ümit’in Yuvasını Yıkmasına…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler