Ana SayfaDizilerKefaret 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sinan'ı Başka Bir Kadınla Görüyor!

İlgili Postlar

Kefaret 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sinan’ı Başka Bir Kadınla Görüyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kefaret, 29. yeni bölümüyle 6 haziran pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Selena, ülkeyi terk eder. Sude, mutluluktan havalara uçar. Ayşe, Sude’yi alıp ona tek başına bakmak ister. Münevver, gidip Ayşe’yle konuşur. Oda, Sude’nin onlarla büyümesini istemediğini söyler. Kefaret 29. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep Sinan’ı, başka bir kadınla görüyor.

Pazar Dizileri 2020

Zeynep Sinan’ı Başka Bir Kadınla Görüyor!

Kefaret 29. bölüm 2. fragmanında; Meltem, Alp’in kendisinden uzaklaşmasının sorumlusu olarak Zeynep’i görüyor. Alp ise Meltem’e, şeytan olduğunu söylüyor. Meltem Alp’e aşık olduğunu itiraf ediyor. Emre ile Sinan, Fulya’nın yaptıklarını öğrenip onu uyarıyor. Zeynep, kendisine gelen adrese gittiğinde Sinan ile bir kadını birlikte arabadan inerken görüyor.

İşte Kefaret 29. bölüm 2. fragmanı…

KEFARET 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşe Sude’ye, babaannesi olduğunu açıklar. Zeynep, elindeki belgeleri Bahri’ye verip Sude’yi almak için hemen harekete geçmesini ister. İşler, bir sonraki mahkemeye kalır. Mahkemeye de daha bir ay süre olduğundan Selena Sude’yi, yurt dışına götürmek ister. Ancak, havaalanına giderken pasaportlarının olmadığını fark eder.

Zeynep, zaman kazanmak için onun çantasından pasaportlarını alıp saklamıştı. Selena, pasaportları tekrar çıkarmaya çalışırken Zeynep, Sude’yi eve getirir. Arzu, çok hastalanır. Şule, Ahmet’in yanına gidip ondan yardım ister. Ahmet, Arzu’yu bir doktor arkadaşına muayene ettirir.

Meltem, Alp’e çok aşık olur. Zeynep’i bile ondan kıskanmaya başlıyor. Alp, Zeynep’in yanına gelip ona belgeler imzalatıyor. Meltem, iş yerinin ruhsatını alıp duvara asmaya çalışırken ruhsatın Zeynep’in üzerine olduğunu fark edip sinir krizleri geçirir.

Alp Meltem’e, iyi bir insan olacağını ümit ettiğini, ancak kötülüğün içinde olduğunu söyleyip, iş yerini Zeynep’in işleteceğini onun da kirasını alacağını söyler. Fulya, tarihi paralar satan bir yer bulur. Tüm düğün altınlarını verip oradan bir kaç tane tarihi değeri olan para alır.

Bu arada Selena’nın daha önceden bağımlılık tedavisi olduğu ortaya çıkar. Bahri, dosyaya bunu da ekler. Sinan, Emre ile yaptığı operasyonda Mehdi’yi yakalayıp her şeyi itiraf ettirir. Fulya, elindeki değerli paraları Selena’nın valizine gizlice koyar. Zeynep, gözyaşları içinde Sude ile vedalaşır.

Kefaret 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe Sude’yi Zeynep’ten Koparmak İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler