Ana SayfaDizilerCam Tavanlar 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Leyla Kendi İş Yerini Açıyor!

İlgili Postlar

Cam Tavanlar 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Leyla Kendi İş Yerini Açıyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Cam Tavanlar, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Annesinin ölümünden sonra tek başına kalan Leyla, dereceyle bitirdiği okuldan mezun oluyor. Aklında olan restoran zincirinin fikrini verip, o şirketin ceosu oluyor. Ancak şirket, Leyla’nın yerine Cem’i alıyor. Cam Tavanlar 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Leyla, kendi iş yerini açıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Leyla Kendi İş Yerini Açıyor!

Cam Tavanlar 2. bölüm 1. fragmanında; Leyla, kendi iş yerini açmaya karar veriyor. Çevresindeki kadınlar Leyla’nın bu girişiminde ona destek veriyor. Açılışa kısa bir zaman kalıyor ve Leyla, tüm tedarikçileri kendisine çevirip çalışmaya başlıyor.

Cam Tavanlar 2. bölüm 1. fragmanında;

CAM TAVANLAR DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Leyla, çok hasta olan annesini kaybediyor. Babası da gittikten sonra tek başına kalıyor. Onu öğretmeni büyütüyor. Okulda başarılı olan Leyla, üniversite sınavında Türkiye geleninde derece yapıyor. Tek başına İstanbul’a gidiyor.

Orada, hem çalışıp hem de okuyor. Okulunu 3 yılda dereceyle bitiriyor. Maaşlı bir işte çalışmak istemeyen Leyla’nın aklına Türkiye’de, zincirleri olan hatta yurt dışında da şubeleri olan bir restoran fikri geliyor.

Büyük bir şirkete gidip bu fikrini onlara sunuyor. Şirket yetkilileri Leyla’nın fikrini onaylıyor. Şirket, iyice büyüyor. Leyla, hayalindeki markayı yaratıyor ve şirkette ceo olarak çalışıyor. Şirket yönetimi tarafından Leyla, kadın olduğu için onun yerine erkek bir ceo alma kararı alıyor.

Leyla, Cem ile beraber çalışacağını düşünüp şirket yetkililerine bir tepki göstermiyor. Son büyük işini de yaptıktan sonra, ertesi gün sabah toplantıya çağrılıyor. Cem, durumu daha önceden öğrenip ondan önce şirket yetkilileriyle konuşmak istiyor. Ancak o geldiğinde toplantı çoktan başlamış oluyor.

Leyla, yurt dışına şube açılan markanın kendisine ortaklık teklif edeceğini beklerken, yerine Cem’in alındığını, kendisinin ise saha müdürü olarak görevlendirilmek istendiğini öğreniyor. Hemen masadan kalkıp gidiyor. Kendisini büyüten kadın ona mücadele etmesi gerektiğini söylüyor.

Cem Leyla’nın, işten çıkarıldığını öğrenip işini bırakmak istediğini söyleyip tepkisini onlara dile getiriyor. Daha önceden tanışan Leyla ile Cem, uzun bir aradan sonra bu iş sayesinde bir araya gelmiştir.

Cem, Leyla’nın ışığının yandığını görüp kapısını çalıyor. Onunla konuşmak istediğini söylüyor. Leyla ise Cem’le, konuşmak istemiyor. Ona savaş açtığını söylüyor.

Cam Tavanlar Dizisinin 2. Tanıtımı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler