Ana SayfaKimdirGürberk Polat Kimdir?

İlgili Postlar

Gürberk Polat Kimdir?

“Babil” dizisinin genç oyuncusu Gürberk Polat kimdir? Gürberk Polat kaç yaşında? Gürberk Polat dizileri neler? Gürberk Polat filmleri neler? Gürberk Polat aslen nereli? Gürberk Polat hangi burç? Gürberk Polat hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Gürberk Polat Kaç Yaşında? Gürberk Polat Aslen Nereli? Gürberk Polat Hangi Burç?

Gürberk Polat, 1 Ocak 1997 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Gürberk Polat, Oğlak burcudur.

Gürberk Polat Kimdir?

Gürberk Polat eğitim hayatına Eskişehir’de devam etmektedir. Liseden mevzun olduktan sonra üniversiteyi Eskişehir’de kazanan Gürberk Polat, bir süreliğine Eşkişehir’e yerleşmiştir. Okulun tiyatro kolunda olan Gürberk Polat lise yıllarından beri amatör olarak tiyatroyla ilgilenmektedir.

2018 senesinde “Geleceğin Starı” programının seçmelerine katılan Gürberk Polat, elemeden başarıyla geçerek as listeye adını yazdırmayı başarmıştır. Yarışmada çalışkan tavrı ve yeteneğiyle eğitmenleri tarafından çok sevilen Gürberk Polat, daha ilk skecindeki tiplemesi ve mimikleriyle seyircinin gönlünü kazanmayı başarmıştır. Gürberk Polat ilk kez bu sene Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak “Babil” dizisi ile ekran karşısına geçecektir.

Gürberk Polat Dizileri

  • 2020 –  Babil

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler