Ana SayfaKimdirMelike Kocaoğlu Yağmur kimdir?

İlgili Postlar

Melike Kocaoğlu Yağmur kimdir?

“Babil” dizisinin oyuncusu Melike Kocaoğlu Yağmur kimdir? Melike Kocaoğlu Yağmur kaç yaşında? Melike Kocaoğlu Yağmur dizileri neler? Melike Kocaoğlu Yağmur filmleri neler? Melike Kocaoğlu Yağmur aslen nereli? Melike Kocaoğlu Yağmur hangi burç? Melike Kocaoğlu Yağmur hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Melike Kocaoğlu Yağmur Kaç Yaşında? Melike Kocaoğlu Yağmur Aslen Nereli? Melike Kocaoğlu Yağmur Hangi Burç?

Melike Kocaoğlu Yağmur, 3 Şubat 1986 senesinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan Melike Kocaoğlu Yağmur Kova burcudur.

Melike Kocaoğlu Yağmur Kimdir?

Melike Kocaoğlu Yağmur, eğitim hayatını İzmir’de tamamlamıştır. Lise yıllarında tiyatroyla ilgilenmeye başlayan Melike Kocaoğlu Yağmur “Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü”nü kazanmıştır. Okuldan mevzun olduktan sonra oyunculuk kariyerine tiyatroyla başlayan Melike Kocaoğlu Yağmur, ilk kez 2010 senesinde ekranlara gelmeye başlayan “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisiyle izleyici karşısına geçmiştir.

Dizideki performansıyla çok sevilen Melike Kocaoğlu Yağmur,  2017 senesinde “Aşk Laftan Anlamaz” dizisiyle yeniden izleyicisiyle buluşmuştur. Tiyatro ve ekran kariyerine devam etmekte olan Melike Kocaoğlu Yağmur, bu sene “Babil” dizisiyle yeniden ekran karşısına geçecektir.

Melike Kocaoğlu Yağmur Dizileri

  • 2020 – Babil
  • 2017 – Aşk Laftan Anlamaz
  • 2010 – Fatmagül’ün Suçu Ne?
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler