Ana SayfaKimdirAydan Koptur Kimdir?

İlgili Postlar

Aydan Koptur Kimdir?

“Babil” dizisinin genç oyuncusu Aydan Koptur kimdir? Aydan Koptur kaç yaşında? Aydan Koptur dizileri neler? v filmleri neler? Aydan Koptur aslen nereli? Aydan Koptur hangi burç? Aydan Koptur hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Aydan Koptur Kaç Yaşında? Aydan Koptur Aslen Nereli? Aydan Koptur Hangi Burç?

Aydan Koptur, 29 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Aydan Koptur, İkizler burcudur?

Aydan Koptur Kimdir?

Aydan Koptur eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Küçüklüğünden beri sanatla iç içe büyüyen Aydan Koptur liseden mevzun olduktan sonra “İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü”nü kazanmıştır. Okulun yetenekli öğrencileri arasında yer alan Aydan Koptur konservatuvar yıllarında oyunculuğa ilgi duymaya başlamıştır. Kendini bu yönde geliştirebilmek için özel oyunculuk eğitimleri alan Aydan Koptur, ilk olarak 2013 senesinde “Çocuklar Duymasın” dizisiyle ekran karşısına geçmiştir. Canlandırdığı karakterle sevilen Aydan Koptur dizide yer aldığı sıralarda bireysel eğitimlerine devam ederek kendini iyice geliştirmiştir.

Ardından “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde yer alan Aydan Koptur, 2016 yılında “Seviyor Sevmiyor” dizisiyle izleyici karşısına geçmiştir. Canlandırdığı karakterle çok sevilen ve kısa sürede büyük bir çıkış yakalayan Aydan Koptur, 2017 senesinde “Dayan Yüreğim” dizisinin kadrosunda yer almıştır. Aydan Koptur bu sene yayına başlayacak “Babil” dizisiyle yeniden ekran karşısına geçecektir.

Aydan Koptur  Dizileri

  • 2020 – Babil
  • 2017 – Dayan Yüreğim
  • 2016 – Seviyor Sevmiyor
  • 2013 – Çocuklar Duymasın

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler