Ana SayfaKimdirAbdurrahman Yunusoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Abdurrahman Yunusoğlu Kimdir?

“Babil” dizisinin oyuncusu Abdurrahman Yunusoğlu kimdir? Abdurrahman Yunusoğlu kaç yaşında? Abdurrahman Yunusoğlu dizileri neler? Abdurrahman Yunusoğlu filmleri neler? Abdurrahman Yunusoğlu aslen nereli? Abdurrahman Yunusoğlu hangi burç? Abdurrahman Yunusoğlu hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için yazdık.

Abdurrahman Yunusoğlu Kaç Yaşında? Abdurrahman Yunusoğlu Aslen Nereli? Abdurrahman Yunusoğlu Hangi Burç?

Abdurrahman Yunusoğlu, 1 Ocak 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Giresunlu olan Abdurrahman Yunusoğlu, Oğlak burcudur.

Abdurrahman Yunusoğlu Kimdir?

Abdurrahman Yunusoğlu eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Üniversiteden mevzun olduktan sonra otuz sene boyunca bir şirkette çalışan Abdurrahman Yunusoğlu, çalıştığı işi bırakarak taksilicilik yapmaya başlamıştır. Taksiciliği bir şirkette çalışmaktan daha çok seven bu şekilde İstanbul’u gezmekten mutlu olduğunu dile getirmektedir.

Taksicilik yaptığı dönemlerde Fırat Çelik tarafından keşfedilen Abdurrahman Yunusoğlu,  sonrasında “Kuzey Güney” oynaması bir teklif almıştır. Oyunculuk kariyerine bu şekilde başlayan Abdurrahman Yunusoğlu, “Kuzey Güney”deki ufak rolüyle izleyicisinin gönlünü çalmayı başarmıştır. Bu sene yeniden ekran karşısında göreceğimiz Abdurrahman Yunusoğlu “Babil” dizisiyle ekranlara gelecektir.

Abdurrahman Yunusoğlu Dizileri

  • 2020 – Babil
  • 2011  – Kuzey Güney
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler