Ana SayfaDizilerAkrep 26. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Perihan Ferda'yı Kendi Elleriyle Öldürüyor!

İlgili Postlar

Akrep 26. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Perihan Ferda’yı Kendi Elleriyle Öldürüyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, 25. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ahmet, Ferda’yı değil kendisini vurup öldürüyor. Perihan’ın hastalığı ilerliyor. Torunları toplayıp şirket yönetimini ve hisselerini Ferda’ya bıraktığını açıklıyor. Akrep 26. bölüm 1. final fragmanı yayınlandı. Perihan, Ferda’yı kendi elleriyle öldürüyor.

Perşembe Dizileri 2020

Perihan Ferda’yı Kendi Elleriyle Öldürüyor!

Akrep 26. bölüm 1. final fragmanında; Ferda, annesinin kendisine hisselerini ve şirket yönetimi bıraktığını açıkladıktan sonra hakkını aldığını düşünüyor. Perihan Ferda’yı, Berna’nın öldüğü yere götürüyor. Ferda, annesinin koyduğu zehirle ölüyor. Perihan, gözyaşları içinde ona yakında görüşeceğini söylüyor.

İşte Akrep 26. bölüm 1. final fragmanı…

AKREP 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ahmet, Perihan’ı adamlarına aldırıp bir yere kapatıyor. Ondan, arayıp kendi canı yada kızının canı arasında bir tercih yapmasını istiyor. Perihan, Ahmet’in Ferda’yı öldürmeyeceğini bildiği için tercih yapmıyor.

Ferda, Ahmet’in kendisini öldüreceğini düşünüyor. Ancak Ahmet, onu çok sevdiğini söyleyip silahı çenesine dayayıp tetiği çekiyor. Efe, Ahmet’in Perihan’ı nereye götürdüğünü tahmin edip Aras’la birlikte onu oradan alıyorlar.

Ahmet’in evine gittiklerinde her yeri kan içinde görüyorlar. Önce, Ahmet’in Ferda’yı öldürdüğünü düşünüyorlar. Sonra Ahmet’in cesedini görünce Ferda’nın onu öldürmüş olduğunu düşünüyorlar.

Ferda, üzgün bir şekilde kendisini sokaklara atıyor. Çocukları bulup onu eve getiriyor. Ama Ferda, evdeki zehri içip intihar ediyor. Onu Ayşem, baygın bir şekilde bulup hastaneye yetiştiriyor.

Ahmet, ölmeden önce Ayşem’e uzun bir mektup yazıp bırakıyor. Ayşem, babasının onun adına bir vakıf kurduğunu ve yoksul insanlara yardım ettiğini öğreniyor. Ahmet’in cenazesinde Ferda, kendinden geçiyor. Berna’nın da mezarına gidip ondan af diliyor.

Perihan, hiç olmadığı kadar Ferda’ya yakınlık gösteriyor. Torunlarını toplayıp hepsine yakında öleceğini söylüyor. Ahmet, tüm mirasını kızıyla Ferda’ya bırakıyor. Aras ile Efe, Duru ile Merve’yi Perihan’dan istiyor. Perihan, torunlarını verdiğini söylüyor. Efe’ye de şirkette iş ayarlanmasını istiyor.

Ahmet’in mirasını Ferda ile Ayşem’e, bıraktığını öğrenen Berna’nın çocukları bu duruma karşı çıkıyor. Perihan torunlarına, kendi hisselerini ve şirket yönetimini de Ferda’ya bıraktığını açıklıyor.

Akrep 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferda’dan Acı Haber Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler