Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 101. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sevda Demir'e Kendisini Siper...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 101. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sevda Demir’e Kendisini Siper Ediyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 100. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Demir, Ümit’i bulup bağ evine kapatıyor. Sevda Demir’i, arayıp kızıyla oradan gitmeleri karşılığında onu tehdit edip para ve araba istiyor. Yolda Ümit, annesine hamile olmadığını söylüyor. Demir, onları yolda dönmek üzereyken buluyor. Ümit, silahını Demir’e doğrultup ateş ediyor. Sevda, Demir’e siper oluyor.

Perşembe Dizileri 2020

Sevda Demir’e Kendisini Siper Ediyor!

Bir Zamanlar Çukurova 101. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Demir, Şermin’den Sevda’nın asıl kimliğini ve Ümit’in annesi olduğunu öğreniyor. Onu yaka paça çiftlikten kovuyor. Sevda’nın konuşmasına bile müsaade etmiyor. Ümit, Fikret’in yazıhanesine sığınıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 100. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fikret’e hamile olduğunu söylüyor. Oda, kendisinin artık düşmanlığı bıraktığını onunda Çukurova’dan gitmesi gerektiğini, ona bu konuda yardım edeceğini söylüyor. Ümit, İstanbul’a gitmek için otogara gidiyor.

Kerem Ali’nin hastalanmasıyla Fikret, Ümit’in yanına gidemiyor. Ümit, otobüse binip yola çıkıyor. Demir’in adamları, ilk mola yerinde Ümit’i kaçırıyor. Onu Demir’in, bağ evine kilitliyorlar. Betül Ümit’in, nerede saklandığını duyuyor.

Sevda, kızını vermesi için Demir’in kapısına gidiyor. Züleyha onu, kapıdan geri çeviriyor. Betül Sevda’ya, Ümit’in yerini söylüyor. Demir, ertesi sabah bebeği alması için doktor ayarlıyor. Züleyha, doktoru bekleyip vazgeçtiklerini söyleyip onu gönderiyor.

Demir’e de, doktoru geri gönderdiğini o çocuğu sahiplenmesi gerektiğini söylüyor. Sevda’yla konuşan Demir ona, kızını da alıp gitmesini söylüyor. Sevda, Demir’den Züleyha’yla işledikleri cinayeti anlatıp onu tehdit ediyor.

Karşılığında para ve araba istiyor. Demir, para ve arabayı ayarlayıp Ümit ile Sevda’yı yolcu ediyor. Gidip gitmediklerinden emin olmak için onları takip ediyor. Ümit yolda annesine, hamile olmadığını söyleyip karnındaki yastığı gösteriyor.

Bu arada Kerem Ali, menencit oluyor. Fekeli ve Fikret, Kerem Ali’nin başından bir saniye bile ayrılmıyor. Müjgan’ın abisi Kerem Ali’yi almak için avukat tutuyor. Avukat, onların Kerem Ali’yi nasıl sevdiğini görünce bırakıp gidiyor.

Ümit, gitmek istemiyor ve arabayı durduruyor. Demir’de arabasıyla yanlarına gidiyor. Ümit, hala Demir’in kendisini kandırdığını düşünüyor. Demir dönüp giderken Ümit, silahını çekiyor ve ateş ediyor. O sırada Sevda, Demir’e siper oluyor ve kendisi vuruluyor.

 Bir Zamanlar Çukurova Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler