Ana SayfaDizilerCamdaki Kız Sezon Finali 9. Bölümüyle Ekrana Geldi! Nalan'a Yardım Eden Hayri...

İlgili Postlar

Camdaki Kız Sezon Finali 9. Bölümüyle Ekrana Geldi! Nalan’a Yardım Eden Hayri Kim?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, sezon finali bölümüyle ekrana geldi. Dizinin sezon finali bölümünde; Feride, Cana’nın anlattıklarından sonra Muzo ile görüşüyor. Kızını ona emanet ediyor. Bu olaydan sonra Nalan’a ve çevresindekilere karşı daha ılımlı davranmaya başlıyor. Düğün bitiyor ve Nalan, Sedat’ın yanından ayrılıp annesinin yanına gidiyor. Nalan’a, yardım eden Hayri kim?

Perşembe Dizileri 2020

Nalan’a Yardım Eden Hayri Kim?

Camdaki Kız dizisi sezon arasına girdi. Dizinin final sahnesinde Nalan, Sedat’la evlendikleri gece korkup annesinin yanına gidiyor. Annesi ise kızına hemen kocasının yanına dönmesini söyleyip kapıyı yüzüne kapatıyor. O sırada Hayri isimli birisi Nalan’a yardım ediyor. Burak Deniz’in, Camdaki Kız dizisiyle anlaştığı haberleri çıkmıştı. Hayri karakterini Burak Deniz’in canlandıracağı düşünülüyor.

CAMDAKİ KIZ 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Feride, Cana’dan Sedat’la onun 7 yıldır ilişkisi olduğunu, Koroğlu ailesinin onları kandırdığını öğreniyor. Düğünün yapılacağı salona tekrar dönen Feride, herkese çok iyi davranıyor. Ondaki bu değişikliği başta Adil bey olmak üzere herkes fark ediyor.

Nalan’a da çok iyi davranan Feride, artık ona korse giydirmiyor. Feride Muzo’yu arayıp onunla düğünün olup olmayacağı konusunda konuşmak istediğini söylüyor. İkili buluşuyor. Feride, Sedat’la Nalan’ın ilişkisinin doğru olup olmadığını Muzo’ya soruyor.

Muzo, o ilişkinin doğru olduğunu ancak ayrıldıklarını söylüyor. Feride, kızını Muzo’ya emanet ediyor. Kına gecesini Feride, evde yapıyor. Cana, çat kapı kına gecesine de geliyor. Herkesin yüzü düşse de durumu idare ediyorlar.

Erkeklerde ayrı bir yerde eğleniyor. Muzo Sedat’ı, bir kenara çekip Nalan’ı üzerse karşısında kendisini bulacağını söylüyor. Düğün günü gelip çatıyor. Nalan’ı, büyük bir korku sarıyor. Düğünden hemen sonra Sedat, ortadan kayboluyor.

Gülcihan, tuvalete gittiğinde Cana ile Sedat’ın tuvalette birlikte olduklarını görüp fenalaşıyor. Feride de, ikisini samimi bir şekilde görüyor. Sedat gittikten sonra Cana’nın saçlarından kavrayıp ona, cehennemin nasıl bir yer olduğunu göstereceğini söylüyor.

Nalan Sedat’la, yalnız kaldıktan sonra korkup annesinin odasına gidiyor. Feride, kızına kocasının yanına dönmesini söyleyip yüzüne kapıyı kapatıyor. Nalan, kapının önünde ağlamaya başlıyor. O sırada, birisi gelip Nalan’ın omzuna şal örtüyor. Nalan, kafasını kaldırıp baktığında göğsünde ‘Hayri’ yazan birini görüyor.

Camdaki Kız 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Düğün Gecesi Kaçıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler