Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Naz Taylan'ın Gerçek Yüzünü Görebilecek...

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Naz Taylan’ın Gerçek Yüzünü Görebilecek Mi?

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Aşkın Tarifi, 2. yeni bölümüyle 14 haziran pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fırat’ın Naz’ın dudaklarına kondurduğu sürpriz öpücük büyük yankı uyandırır. Taylan ise, bu durumu görmezden gelir. Ama, Fırat’ın amacını sorgulamadan edemez. Naz, bir anda hayatına giren bu adamın rüzgarına kapılır. Aşkın Tarifi 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Naz, Taylan’ın gerçek yüzünü görebilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Naz Taylan’ın Gerçek Yüzünü Görebilecek Mi?

Aşkın Tarifi 2. bölüm 2. fragmanında; Naz, Fırat’la beraber bir düğüne katılır. Yavaş yavaş Fırat’tan etkilenmeye başlayan Naz fotoğrafların basına yansıması ile neye uğradığını şaşırır. Taylan ise bu durumdan hiç hoşnut değildir.Yinede, Naz üzerinden kendi reklamını yapmaya çalışmaktadır. Ancak Fırat Taylan’ın foyasını ortaya çıkarmaya kararlıdır. Hemen, bu durumu Naz’a da anlatır.

Aşkın Tarifi 2. bölüm 2. fragmanı…

 

AŞKIN TARİFİ 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat, düğün günü evleneceği kız Asuman tarafından terk edilir. Asuman, Aşk Doktoru programına katılıp neden ayrıldığını anlatır. Fırat Asuman’ın, aşk doktoru tarafından terk edildiğini düşünüp ondan intikam almak için bir yola girer.

Lüks bir restoran sahibi olan Naz, Taylan’ın sevgilisidir. Fırat, sıradan bir kebapçıda çalışırken sırf Naz’la, bir araya gelmek için onun restoranına iş başvurusunda bulunur. Naz’la görüşüp onu, kendisinin iyi bir şef olduğuna inandırmaya çalışırken, restoranın şefi, konuşulanları duyup işinden istifa eder.

Fırat, ne yapıp ne edip o mutfağa girer. Naz’ın, davetinde mutfağa girip onu kurtarır. Davetliler ise, Fırat’ın sunumlarından çok memnun kalır. Ama Naz Fırat’ı, işten kovar. Onunla çektirdiği fotoğrafı ise onu hediye eder.

Fırat gecenin bir vakti restorana girip Naz’la karşılaşır. Ona, menemen yapıp o saatte onu baştan çıkarmak için elinden geleni yapar. Naz’ın kafası karışır. Taylan ise Naz’ı, başka kadınlarla aldatır.

Taylan’ın arkadaşı onun Naz’ı, aldattığını bilir ve bunu Fırat’la paylaşır. Onun oyununu ortaya çıkarmak için bir araya gelirler. Fırat, Taylan’ın Naz’a, evlenme teklif edeceğini anlar. Hemen harekete geçip bir anda Naz’ı, öper.

Herkes,Fırat’ın Naz’ı, öptüğünü görüp fotoğraflarını çeker. Böylelikle Fırat, Doktor Aşk’tan intikamını alır. Ancak, Naz’a karşı bir şeyler de hissetmeye başlar.

Aşkın Tarifi 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Naz’ı Etkilemeyi Başarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler