Ana SayfaDizilerMaraşlı 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Maraşlı Hurdacı'yla Karşılaşınca Şok Oluyor!

İlgili Postlar

Maraşlı 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Maraşlı Hurdacı’yla Karşılaşınca Şok Oluyor!

Atv’nin sevilen dizisi Maraşlı, 22. yeni bölümüyle 14 haziran pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Maraşlı, Mahur’un Mehmet İnce’yi değil kimliğine büründüğü Maraşlı’yı sevdiğini bilir ve işin içinden çıkamaz. Silahını alıp aynadaki görüntüsüne ateş eder. Maraşlı 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Maraşlı, Hurdacı’yla karşılaşınca şok oluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Maraşlı Hurdacı’yla Karşılaşınca Şok Oluyor!

Maraşlı 22. bölüm 2. fragmanında; Nevzat, kendisini Mehmet İnce gibi gösteriyor. Savaş, Mehmet İnce zannettiği Nevzat’ı alıp Hurdacıya getiriyor. Maraşlı, Hurdacı’ya ulaşmak için Nevzat’la birlikte hareket ediyor. Hurdacı’yı bulan Maraşlı, silahını çekiyor. Ama yüzünü görünce donup kalıyor.

İşte Maraşlı 22. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1403097705350565888

MARAŞLI 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Maraşlı, Mahur’la beraber yola çıkar. Güvenli bir yerde durduktan sonra Necati, kendisini Mehmet İnce’nin öldüreceğini duyan Mahur, Maraşlı’ya o kişinin kim olduğunu sorar. Maraşlı ise, tanımadığını söyler.

O sırada Savaş’ın adamları tarafından tekrar saldırıya uğrarlar. Durumdan Tolga’nın da, haberi olur. Mahur ona, Maraşlı’nın abisinin hayatını kurtardığını söyler. Fuat’ın can dostu Namık, Maraşlı’ya yardım etmek ister. Ama Hurdacı onu alıp ona, ölüm tuzağı kurar.

Fuat’ın ise, hastalığı ilerler ve hastanelik olur. Hastanede Maraşlı’ya tüm gücünü ve kızını emanet ettiğini söyler. Savcı Tolga, Mahur ile Maraşlı’yı samimi bir şekilde görür ve kıskançlıktan deliye döner. Her taşın altından çıkan Maraşlı’yı araştırmaya başlar.

Onun, Mehmet İnce’yle bir bağlantısı olduğunu düşünür. Hilal’i, yanına çağırıp ona Mehmet İnce’nin kim olduğunu sorar. Oda, Mehmet İnce’nin öldüğünü, gizli bir dosya olduğu için onun dosyasını ona veremeyeceğini söyler. Mahur, Maraşlı’yı arayıp onu yanına çağırır.

Mahur ile Maraşlı, o geceyi birlikte geçirir. Gece Maraşlı, kabuslar içinde uyanır. Sabah Hilal Maraşlı’yı, arar. Hilal, Mehmet İnce dosyasını savcıya göndermek zorunda olduğunu, onun kimliğinin ifşa olduğunu ve bir an evvel Mahur’a, gerçek kimliğini başkasından duymadan onun açıklamasını tavsiye eder.

Savaş, Mehmet İnce dosyasının savcıya verildiğini öğrenir ve onun eline geçmeden adamlarından o dosyayı eline getirmelerini ister. Tolga Mahur’u, arayıp Mehmet İnce dosyasının eline geçeceğini söyleyip ondan, yanına gelmesini ister.

Maraşlı Zeliş’ten, Hilal’in kendisine ait dosyayı Nevzat’tan gönderdiğini öğrenip onu bulur. Ondan dosyayı almak isteyince Mehmet İnce’nin, kendisi olduğunu açıklamak zorunda kalır. Ona nasıl öldü gösterildiğini anlatır.

Ama Nevzat Maraşlı’ya, dosyayı vermez. O sırada Savaş ve adamları orayı basar. Çatışmada Maraşlı Nevzat’ı, koruyor ancak, dosyayı ondan alamaz.

Maraşlı Mahur’u, arayıp buluşmak ister. O, savcının yanına gitmeden onunla buluşur. Nevzat dosyayı, savcıya iletir. Maraşlı, kendisini ona anlatmaya çalışır.

Maraşlı 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maraşlı Göründüğü Kişi Olmanın Acısını Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler