Ana SayfaDizilerKardeşlerim 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Göz Altına Alınıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Göz Altına Alınıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 17. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Akif, Doruk’a atılan mailin sahibini bulamıyor. Orhan’ı testten geçiren Akif onu okula idari müdür yapıyor. Tolga, tiyatro oyununda kullanılacak sahte silahla gerçek silahın yerini değiştiriyor. Orhan, durumu öğrenip engel olmaya çalışırken kendisi vuruluyor. Kardeşlerim 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kadir, göz altına alınıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Kadir Göz Altına Alınıyor!

Kardeşlerim 18. bölüm 1. fragmanında; Orhan, kendisi vurularak Doruk’un hayatını kurtarıyor. Ömer’in de, katil olmasını engelliyor. Ama suç dönüp dolaşıp Kadir’in üzerine kalıyor. Orhan, ölecek mi? Bu tuzağı kuranın Tolga olduğu ortaya çıkacak mı?

İşte Kardeşlerim 18. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1403824287438548994

KARDEŞLERİM 17. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Suzan, beş parasız kaldığını kimseye söyleyemiyor. Harika’yla birlikte bir arkadaşının evine gidip, evinde tadilat olduğunu söylüyor. Tabi Harika, hiçbir şekilde memnun olmuyor. Evin sahibi adam, Suzan’ın hala çok parası olduğunu düşünüp ona parasını değerlendirmek için yanaşmaya çalışıyor.

Adamın karısı ise Suzan’ı, eşinden kıskanıyor. Onları bir an evvel evinden göndermenin derdine düşüyor. Harika, annesinin verdiği harçlıkla taksiye binemiyor ve otobüsle okula gitmek zorunda kalıyor. Bu durum hoşuna gitmiyor ve kaldıkların evin hanımının mücevherlerini çalmaya çalışıyor.

Tabi çalarken de yakalanıyor. Suzan, kızını alıp köhne bir otele yerleşiyor. Akif, kendisini şantaj eden kişinin en yakın adamı olduğunu bilmiyor. Onun tuzağına düşüp bir emekli savcıya saldırıyor. Tabi, geceyi nezarette geçirmek zorunda kalıyor.

Şantajcı Akif’ten, tam on milyon dolar istiyor. Akif, önce Şennur’dan şüpheleniyor. Onunla konuşunca onun şantajcı olmadığını anlıyor. Orhan’ı, testten geçiren Akif onu okulun idari müdürü yapıyor.

Orhan, terfi etmenin mutluluğunu yaşıyor. Tiyatro oyunu için son kostümlü prova yapılacağını Berk’ten öğrenen Tolga, sahte silahla gerçek silahın yerlerini değiştiriyor. Böylece, tiyatronun sonunda Ömer’in Doruk’u öldürmesini sağlamak istiyor. Berk, Tolga’yı okulda görüyor.

Onun silahları değiştirdiğini öğrenince ona karşı çıkıyor. Tolga onu, yaralayıp depoya kilitleyip kaçıyor. Tiyatro oyunu başlıyor. Bitmek üzereyken Berk, kendisine gelip sesini duyuruyor. Orhan, onu kapatıldığı yerde buluyor ve durumu öğreniyor.

Hemen, tiyatro salonuna koşuyor. Ömer, tam Doruk’a silahını doğrultmuşken oraya yetişip engel olmaya çalışırken kendisi vuruluyor.

Kardeşlerim 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tiyatro Oyunu Kanlı Mı Bitecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler