Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 42. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zafer Mitra'nın Kim Olduğunu Öğrenince...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 42. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zafer Mitra’nın Kim Olduğunu Öğrenince Ne Yapacak?

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 41. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sadi, Azra’yla nasıl evlendiğini ve Hamdi babasını nasıl kaybettiğini anlatıyor. Vahit bey, hayatını kaybediyor. Nurcihan ile Zafer, Vahit beyin oteli Mitra isimli bir kadına bıraktığını öğreniyor. Zafer, Mitra’nın kim olduğunu öğrenince ne yapacak?

Cuma Dizileri 2020

Zafer Mitra’nın Kim Olduğunu Öğrenince Ne Yapacak?

Kırmızı Oda 42. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Vahit beyin ölümünden sonra Zafer ile Nurcihan hanım, beraber kliniğe geliyor. Önce Zafer, doktor hanımla görüşüyor. Ona babasının ölümünü anlatıyor. Zafer, bu ölümle birlikte Nihal’le yakınlaşmaya başlıyor.

KIRMIZI ODA 41. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nurcihan hanım, tam Vahit’in normale dönüp memlekete gitmek istediği gün ölmesine çok üzülüyor. Asıl üzüntüsü de onun ölümünden sonra aldatıldığını öğrenmek oluyor. Manolya hanım onun, bu durumu bile büyük bir dirayetle karşılamasını normal karşılamıyor.

Onu rahatlatmak için konuşturuyor. Nurcihan, Vahit’in oteli Mitra isimli bir kadına bıraktığını, duyduktan sonra onların ilişkisini öğreniyor. Zafer, babasının bunu yapmasını kabullenemiyor ve kadınla görüşmek istiyor.

Nurcihan hanım ise, avukatlara ve oğluna bu konunun orada kalmasını kimsenin duymasını istemediğini söylüyor. Zafer’e de, kadınla tanışabileceğini ancak ona kötü davranmaması gerektiğini, onun değil kocasının kendisini aldattığını söylüyor.

Nurcihan hanım doktor hanıma, Mitra’yı tanıyıp tanımadığını soruyor. Doktor hanımda işi gereği ona, Mitra’yı tanımadığını söylemek zorunda kalıyor. Sadi, kliniğe yanından hiç ayırmadığı arkadaşı Miço’yla geliyor. Onu arabada bırakıp, doktor hanımın yanına çıkıyor.

Sadi, Miço’yla yıllar sonra kavuştuklarını ve bir daha ayrılmamak üzere birbirlerine söz verdiğini anlatıyor. Daha sonra hikayesine kaldığı yerden devam ediyor. Sadi, Azra için canını hiçe sayıp kendisini silahların ortasına atıyor. Hem Azra’nın hem de Hamdi babasının hayatını kurtarıyor.

Hamdi, Sadi’yi görmeye hastaneye gittiğinde kendisi de doktora muayene oluyor ve çok hasta olduğunu az bir ömrü kaldığını öğreniyor. Kimseye belli etmiyor ve kardeşini Sadi’den daha yürekli birine emanet edemeyeceğini anlayıp onları evlendiriyor.

Daha sonra da, hayatını kaybediyor. Klinikten çıktıktan sonra Miço ile Sadi, Emre’nin doğum gününü kutlamak için kimsesiz çocukların yanına gidip onlara pasta ve hediyeler götürüyor.

Kırmızı Oda 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nurcihan Mitra’yı Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler