Ana SayfaDizilerİkimizin Sırrı Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

İlgili Postlar

İkimizin Sırrı Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

Atv’nin yeni yaz dizisi İkimizin Sırrı, izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yapımcılığını Üs yapım üstleniyor. Senaryosunu Özen Yula’nın kaleme aldığı İkimizin Sırrı dizisinin yönetmen koltuğunda ise, Cem Akyoldaş oturuyor. İkimizin Sırrı dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin yayın tarihi belli oldu mu?

Aras Aydın Kimdir?

Leyla Feray Kimdir?

İkimizin Sırrı Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

Atv ekranında yayınlanacak olan İkimizin Sırrı dizisinin başrollerini, Aras Aydın ile Leyla Feray paylaşıyor. Dizi, Güney Kore de yayınlanan ve büyük ilgi gören Marriage Contract isimli diziden uyarlandı. Dizinin ilk tanıtımı yayınladı. Dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi. İkimizin Sırrı dizisinin haziran ayı içerisinde yada Temmuz ayının başında yayınlanması bekleniyor.

İşte İkimizin Sırrı Dizisinin ilk tanıtımı…

https://twitter.com/i/status/1403063065843847173

İKİMİZİN SIRRI DİZİSİNDE HANGİ OYUNCULAR YER ALIYOR?

İkimizin Sırrı dizinin başrollerini, Aras Aydın ile Leyla Feray paylaşırken diziye ikinci başrol kadın oyuncu olarak, Bestemsu Özdemir de dahil oldu. Dizinin oyuncu kadrosunda; Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi isimler yer alıyor.

İKİMİZİN SIRRI DİZİSİNİN KONUSU!

İkimizin Sırrı dizisinde 7 yaşında güzeller güzeli bir kızı olan yoksul ve yalnız bir kadının, annesi hasta olan varlıklı bir iş adamı ile anlaşmalı yaptığı evliliği konu alıyor.

İkimizin Sırrı dizisinin orijinali Marriage Contract dizisidir. Marriage Contract dizisi 2016 yapımı bir Kore dizisidir. Dizi 5 Mart – 24 Nisan 2016 yılları arasında 16 bölüm olarak yayınlanmış ve tüm dünyada izlenme rekorları kırmış bir dizidir.

Dizinin erkek karakteri olarak ilk önce Murat Yıldırım ile görüşülmüştü. Onunla anlaşmaya varılmayınca dizinin erkek başrol oyuncusu Aras Aydın oldu. Aras Aydın, geçtiğimiz sezon Canevim dizinde yer almıştı.

Leyla Feray ise, en son Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Cevher hatunu canlandırmıştı. Yaz ayınca ekrana gelecek yeni dizilerin hangi gün yayınlanacağı az çok belli oldu. Merakla beklenen İkimizin Sırrı dizisinin hangi gün ekrana geleceği büyük merak konusu oldu.

İkimizin Yerine dizisinin, beklenen reytingleri elde etmesi durumunda, kış sezonunda da devam etmesi bekleniyor.

 Bestemsu Özdemir Kimdir?

 Dolunay Soysert kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler