Ana SayfaDizilerSurvivor 2021 Haftanın Dokunulmazlığını Kim Aldı? Haftanın Eleme Adayları Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor 2021 Haftanın Dokunulmazlığını Kim Aldı? Haftanın Eleme Adayları Belli Oldu!

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı Survivor 2021’de büyük finale yaklaşıldı. Yarışmanın son bölümünde, haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununda nefesler tutuldu. Survivor 2021 haftanın dokunulmazlığını kim aldı? Haftanın eleme adayları belli oldu.

Survivor 2021 Gönüllüler Kadrosunda Kimler Var?

Survivor 2021 Ünlüler Kadrosunda Kimler Var?

Survivor 2021 Haftanın Dokunulmazlığını Kim Aldı?

Büyük ilgiyle izlenen, Survivor 2021’de haftanın eleme adayları belli oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununda nefesler tutuldu. Finalde karşı karşıya gelen Poyraz ile Berkay arasında çok heyecanlı bir mücadele verdi. Dokunulmazlığı kazanan yarışmacı, ada konseyinde eleme adayını belirleme hakkına sahip oldu.

SURVİVOR HAFTANIN DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survuvor 2021’nin haftanın son bireysel dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar yine farklı bir parkura çıktı. Parkur başında yarışmacılar, ellerindeki harfi düşürmeden sonuna kadar taşıması gerekti. Finalde ise söylenen yazıyı tamamladıktan sonra halka atışı ile hepsini masadan düşürmesi için yarışmacılar mücadele etti.

Dokunulmazlık oyunu, zamana karşı sıralama turu ile başladı. Parkuru en iyi sürede tamamlayan yarışmacı Batuhan oldu. Batuhan, birinci gelerek, direkt yarı finale kalma hakkına sahip oldu.

İlk turda; Aleyna ile Ayşe, Berkay ile Dora, Poyraz ile İsmail Balaban eşleşti. Turun kazanan isimleri; Ayşe, Poyraz ve Berkay oldu. Yarı finalde;Batuhan ile Poyraz, Ayşe ile Berkay eşleşmesinde müthiş mücadeleler yaşandı. Yarı finalde Batuhan’ı 3-1 yenen Poyraz ile Ayşe’yi 3-2 yenen Berkay, finalde karşı karşıya geldi.

Haftanın Eleme Adayları Belli Oldu!

Survivor 2021’de bu akşam son dokunulmazlık oyununu kazanan Berkay oldu. İki kez dokunulmazlık sembolünü kazanan Berkay, daha önce Aleyna’yı eleme adayı olarak göstermişti. Ada konseyinde Berkay, son eleme adayı olarak Ayşe’nin ismini söyledi.

Survivor 2021’de haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan isim Poyraz oldu. Ada konseyinde Poyraz’ın eleme adayı olarak söylediği Batuhan oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu kazanan isim ise Berkay oldu. Onun söylediği ikinci eleme adayı ise Aleyna oldu. Bu akşam yine dokunulmazlığı kazanan Berkay, 3. eleme adayı olarak Ayşe’yi gösterdi. Böylece bu haftanın eleme adayları; Batuhan, Aleyna ve Ayşe oldu.

Yarın akşam yapılacak eleme konseyinde, bu üç adaydan biri adaya veda edecek. Bakalım bu üç adaydan kimin Survivor macerası sona erecek?

 Survivor Aleyna Kalaycıoğlu’nun Annesi Zuhal Kalaycıoğlu İsyan Etti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler