Ana SayfaÜnlülerİdo Tatlıses - Yasemin Şefkatli Çiftinin Bebeği Operasyona Alındı

İlgili Postlar

İdo Tatlıses – Yasemin Şefkatli Çiftinin Bebeği Operasyona Alındı

İkiz bebeklerinin doğumu ile tatlı bir mutluluk yaşayan İdo Tatlıses – Yasemin Şefkatli çiftinin bebeklerinden birisinin operasyona alındığı öğrenildi. İşte detaylar.

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, hayatını geçtiğimiz dönemlerde Yasemin Şefkatli ile birleştirmişti. Mutlu bir gelecek için hayatlarını birleştiren çift, ilk olarak bebek beklediklerini daha sonrasında ise ikiz bebeklerinin olacağını müjdesini paylaşmıştı. 2021 yılında başlayan evlilik, İbrahim Ayel ve Sinan Emir bebeklerle geniş bir aileye dönerken 22 Ocak’ta sorunsuz bir doğum gerçekleşmişti. Doğum sonrasında sağlık kontrollerinden geçen ikiz bebeklerden İbrahim Ayel’in kalbinde sorun teşhis edilmişti. Geçtiğimiz günlerde bebeğinin durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yasemin Şefkatli, durumun yeni bir durum olmadığını ve doğum sonrasındaki kontrollerde kalp problemi yaşadığının öğrenildiğini söyledi.

İdo Tatlıses - Yasemin Çiftin Bebeği Operasyona Alındı
İdo Tatlıses – Yasemin Çiftin Bebeği Operasyona Alındı

 “İbrahim Ayel Operasyona Alındı, Dua Edin”

Hamilelik döneminden itibaren sağlık takibine alınan İbrahim Ayel’le ilgili Yasemin Şefkatli’nin yaptığı açıklama şöyle; “Çok fazla Doktor Ayel’in kalbini gördü ve doğduğunda operasyon geçireceğini biliyorduk. Ben burada aslında iyi kötü bir sürü şeyi paylaşıyorum ama bu sorunu kendi içimizde sindirip, çözüme gitmeye odaklandık. Doğum sonrası operasyon duyulunca çok fazla dua aldık, o kadar güzel mesajlar geldi ki bana da güç oldu. Önümüzde biraz daha bir süreç var ama bebiş çok güçlü, her şey çok güzel olacak. Ayel’i dün doktoru çok iyi gördü. Bu ay sonu operasyonu var. Bu bir süreç ve her şey güzel gidecek inşallah ayrıca iyi ki varsınız” demişti.

Sosyal medyadan yeni açıklama yapan Şefkatli, bebeklerinin operasyona alındığını belirterek sevenlerinden dua istedi. Bu paylaşım büyük ilgi görürken ünlü isimlerinden sevenlerine kadar herkes destek mesajı atarak dualar ettiklerini söyledi. Ünlü çiftten müjdeli haber bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler