Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerRecep İvedik 5 Galası Yapıldı!

İlgili Postlar

Recep İvedik 5 Galası Yapıldı!

Yayınlanan ilk fragman ile birlikte Türkiye’de hedef konumuna gelen Recep İvedik 5 Galası gerçeğimiz akşam yapıldı.

Başrollerinde Şahan Gökbakar’ın rol aldığı Recep İvedik 5, serinin şu an için son filmi olarak beyazperdeye hazırlanıyor. Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen galanın gösterimi İstanbul Kanyon AVM’de gerçekleşti.

Recep İvedik 5 Galası İlgi Gördü

Gösterim öncesinde ve sonrasında basın ile bir araya gelerek film hakkında önemli açıklamalar yapan Şahan Gökbakar, özellikle Azerbaycan’da tepki çeken sahneler ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Filmde dost ülke Azerbaycan’a bir selam göndermek istediklerini ve bu nedenle böyle bir sahneye yer verdiklerini söyleyen Şahan Gökbakar, amaçlarının hiçbir şekilde incitmek ya da üzmek olmadığını söyledi. Fragman sonrasında gelen tepkiler nedeniyle bu konuda herhangi bir şekilde kötü bir olayın yaşanmasını istemediğini söyleyen Şahan Gökbakar, tepkiler sonrasında tüm sahneleri filmden kaldırıldığını söyledi.

Recep İvedik 5 Galası Gökbakar’ı Mutlu Etti!

Recep İvedik serisi için bugüne kadar oldukça mutlu ve heyecanlı olduğunu gözlenen Şahan Gökbakar, serinin 5. filmini çekerek büyük bir başarıya daha imza attıklarını söyledi. Galada dahi büyük bir ilginin olduğu filmin beyazperdede yüksek izlenme oranlarına ulaşması bekleniyor. Şu ana kadar sadece fragmanı ile 28 milyon kişi tarafından izlenen Recep İvedik 5 sinemada benzer bir etki yaşayabilir. Zira bugüne kadar beyazperdeye de oynayan tüm Recep İvedik serileri yüksek izlenme oranları alarak dikkat çeken serilerden birisi oldu. Recep İvedik 5, özellikle vizyon öncesinde gündemde yer alarak tartışılması, daha fazla kişinin dikkatini çekmeyi başardı.

 

Şahan Gökbakar Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler