Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerCem Yılmaz'ın Yeni Filminde Yeşilçam'ın Efsane Yıldızı Oynayacak

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’ın Yeni Filminde Yeşilçam’ın Efsane Yıldızı Oynayacak

Cem Yılmaz, senaryolarını yazdığı, yönettiği ve oynadığı filmlerine bir yenisini daha ekliyor. Mayıs’ta çekmeyi planladığı yeni filminin de senaryosu Cem Yılmazın kendisine ait.

GORA’nın devamı olarak çekeceği filmin kadrosu da netleşmeye başladı. “Arif ile 216” ismini verdiği yeni filminin kadrosuna kattığı oyuncular Ozan Güven ve Zafer Algöz’den sonra bir dev isim de Ediz Hun oldu.

Ediz Hun Kadroya Dahil Oldu!

Bu günlerde 76 yaşındaki Yeşilçam’ın ünlü ismi Ediz Hun, Cem Yılmaz’ın Mayıs’ta çekimlerine başlayacağı Arif ile 216 kadrosuna katılacağını söyleyerek bombayı patlattı. Filmlerinde hep aynı isimlerle çalışıyor diyerek eleştiri alan ve bu eleştirilere gülerek cevap veren Cem Yılmaz’ın kadrosunda yaptığı bu yenilik, Yeşilçam’ın duayen oyuncularına da çok güzel bir cevap niteliğinde oldu.

Filiz Akın Dahil Edilebilir!

Bununla da yetinmeyen Cem Yılmaz’ın son bombası Filiz Akın olabilir. Filiz Akın Türk sinemasının dört yapraklı yoncaları diye adlandırılan Türkan Şoray, Fatma Girik ve Hülya Koçyiğit gibi zamanın en ünlü oyuncuları olarak hafızalarda yer almış isimlerden. 74 yaşındaki sanatçı, 1975 yılında sinemaya veda etmişti. Uzun zamandan beri sesi soluğu çıkmayan, önemli rahatsızlıklar yaşayan sanatçı ilerlemiş yaşına rağmen hala güzelliği ve fiziğiyle de zamana meydan okuyanlardan.

Cem Yılmaz’ın kendinden yaşça büyük olan ve o daha iki yaşındayken sinemaya veda eden Filiz Akın’ı tekrar geri döndürmeyi başarması ile sinema sektörünün en büyük kazançlarından birisi olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler