Ana SayfaDedikoduMeryem Uzerli İle Adebayor Aşk Mı Yaşıyor?

İlgili Postlar

Meryem Uzerli İle Adebayor Aşk Mı Yaşıyor?

Özellikle oyunculuk kariyerini Türkiye’de sürdürmeye karar verdikten sonra kısa süre içerisinde Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi olan Meryem Uzerli, aşk hayatında da oldukça hareketli bir dönem yaşıyor.

Aradığı Aşkı Bulamadı

Bugüne kadar aradığı aşkı bir türlü bulamadığınız söyleyerek tüm dikkatleri üzerine çeken Meryem Uzerli’nin adı Başakşehir’in yıldız futbolcusu Emmanuel Adebayor ile anılmaya başlandı. Özellikle iki ismin sosyal medya üzerinden birbirini takip altına alması, takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Bugüne kadar pek çok farklı ünlü isim sosyal medya hesabı üzerinden birbirini takip etse de Meryem Uzerli ile Adebayor arasında yaşanan durum biraz farklı. Öyle ki sadece 6 kişiyi takip eden Emmanuel Adebayor’un Meryem Uzerli’yi takibe alması ve Meryem Uzerli’nin çok kısa süre içerisinde bu takip isteğine yanıt vermesi kısa süre içerisinde durumun fark edilmesini sağladı.

Meryem Uzerli İle Adebayor Aşk İddiaları Güçleniyor

Yaşanan bu süreçte özellikle Emmanuel Adebayor ve Meryem Uzerli cephesinden herhangi bir açıklama gelmezken, bugünün en önemli gündem maddelerinden bir tanesi bu iki ismin birbirini takip etmesi oldu. Sosyal medyada da kullanıcılar bu durumu es geçmedi. Özellikle pek çok farklı isim, bu takip durumunu ekran görüntüsü olarak paylaşarak farklı düşüncelerini dile getirdi.

Şu an için konu ile ilgili net bilgiler bilinmese de önümüzdeki günlerde bu konuda iki isimden bir tanesinin açıklama yapması bekleniyor. Özellikle Emmanuel Adebayor ile Meryem Uzerli’nin birlikte görülmesi bundan sonraki süreç içerisinde aşk dedikodularını daha da güçlendirecek gibi duruyor.

Meryem Uzerli’nin Aşk Hayatı Ne Durumda?

Daha önce Can Ateş ile evlenen ve bir evlilik geçiren Meryem Uzerli, bu evliliğinden Lara adını verdikleri bir kız çocuğuna sahip. Özellikle 2013 yılında yaşanan ayrılık süreci ile birlikte kızıyla yalnız başına yaşamaya başlayan Meryem Uzerli, uzun zamandan beri Alp Özcan ile anılıyordu. Fakat Meryem Uzerli’nin Alp Özcan’dan ayrıldığı son olarak gündeme geldi.

Yeni aşk dedikoduları arasında ise Meryem Uzerli’nin gönlünü Başakşehir’de top koşturan Emmanuel Adebayor’a kaptırdığı ve özellikle ünlü ismin İstanbul’da olması sebebiyle iki ismin yollarının kesilerek yeni bir aşkın başladığı konuşuluyor. İddialar oldukça güçlü olduğu gibi iki ismin de bu iddialar karşısında sessiz kalması iddiaların doğru olduğu noktasında daha güçlü bir izlenim uyandırıyor. Bu bakımdan özellikle Meryem Uzerli’nin sevenleri şu an için bu konuda yapılacak bir açıklamaya kilitlenmiş durumda. İki isimden sürpriz bir birliktelik açıklaması her an gelebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler