Ana SayfaDedikoduŞafak Sezer’in Sorgu Odasındaki İtirafları

İlgili Postlar

Şafak Sezer’in Sorgu Odasındaki İtirafları

Star TV’de her cuma gecesi yayınlanan, “Bir Hülya Avşar Sohbeti” programının 15.bölümüne konuk olan ünlü komedyen Şafak Sezer;  “sorgu sual odasına geldim” diyerek kendisiyle ilgili ilginç itiraflarda bulundu.

Şafak Sezer; sağlık problemleri nedeniyle bir müddet ekranlarda görünmemişti. 28 Mayıs Pazar günü “Türk Malı “dizisiyle ve yeni kadrosuyla ekranlara tekrar geri dönen Şafak Sezer dikkatleri üzerine çekti. Hülya Avşar’ın dün gece yayınlanan programında hiç bilinmeyen yönlerinden bahseden Şafak Sezer;   kendisine sorulan sorulara enteresan ve mizahi cevaplar vererek yine izleyicileri kendisine hayran bıraktı.

Neler Söyledi?

Geçen sene kalp krizi geçiren ve kalp damarlarına stent takılan ünlü komedyen, Hülya Avşar’a; “Senin aktivitelerin benim hayatıma girse ben üçüncü-dördüncü stenti takarım.” diyerek Hülya Avşar’ı takdir etti. Normalde çok sinirli ve pimpirikli olduğunu söyleyen Şafak Sezer; “Komediyi ve komedi oyunculuğunu hiç sevmeyen bir adamdım, komedyen oldum.”dedi. “Yıllarca, her gün ben bu mesleği yapamam” diyerek TV ve sinema oyunculuğuna, sevmeyerek devam ettiğini  de ekleyen Şafak Sezer,   oynadığı rollerin tam zıttı karakterde olduğunu belirterek izleyenleri şaşırttı.

Para ve mutlulukla ilgili olarak;“Yerken mutlu oluyorum, biriktirirken mutsuz oluyorum. Mutsuz adam para biriktirir, altına-borsaya yatırır.” şeklinde bir bağlantı kurdu. Evde vakit geçirmeyi, yemek yapmayı ve misafir ağırlamayı sevdiğini söyleyen ünlü oyuncu Şafak Sezer, yalnız vakit geçirmekten hoşlandığını da ekledi.

Türk Malı dizisinin yeni sezonunda Mehmet Ali Erbil ile başrolü paylaşan Şafak Sezer; Mehmet Ali Erbil için “Genç bir yetenek! Başarılı bir gelecek görüyorum!” şeklinde komik bir yorum yaparak Hülya Avşar’ı ve izleyicileri yine güldürmeyi başardı.

Şafak Sezer’in; oynadığı filmlerin setlerinde, devamlı kavga çıktığına dair yer alan iddiaları asılsız bulan yetenekli oyuncu, “tartışmayla kavga aynı şey değildir” diyerek şimdiye kadar yalnızca bir kişiyle kavga etiğini de içten ve dürüst şekilde ifade etti.

Şafak Sezer kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler