Ana SayfaDedikoduIşıl Reçber Mustafa Ceceli'ye sert çıktı: Görünce televizyonu kapatıyorum

İlgili Postlar

Işıl Reçber Mustafa Ceceli’ye sert çıktı: Görünce televizyonu kapatıyorum

Rüştü Reçber’in sosyetik eşi Işıl Reçber, bir magazin programına konuk olarak katıldı ve bu haftanın en çok konuşulan ismi Mustafa Ceceli ile ilgili konuştu. Ceceli’yi sert şekilde eleştiren Reçber, Mustafa Ceceli’nin televizyona çıktığını görünce kapattığını söyledi. İşte detaylar…

Boşanmasının ardından henüz birkaç gün geçmesinin ardından Selin İmer ile evleneceğini açıklayarak özellikle sosyal medyada çok eleştirilen ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Işıl Reçber’in de tepkisini aldı.

Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programına konuk olarak katılan eski milli kaleci Rüştü Reçber’in sosyetik güzel eşi Işıl Reçber, özel hayatına dair açıklamalar yaparken son günlerin gündemde olan ünlü isimleri hakkında da eleştirilerde bulundu.

Yirmi yıllık mutlu evliliğinin sırrını paylaşan Işıl Reçber, “Her şey güvene dayalı. Saygı derler ya en önemli şey, onu da sağlayan güvendir aslında… Aşk evliliği yaptık zaten biz. Temelleri de güven üzerine kurunca saygı da sevgi de oluyor. Eşim aktif futbol hayatına devam ederken hep onun iki adım gerisinde kaldım.” diye konuştu.

Işıl Reçber, son günlerin en çok konuşulan ismi Mustafa Ceceli’nin yaşadıkları ile ilgili “Mustafa Ceceli’yi çok seviyordum ama şimdi görünce televizyonu kapatıyorum. Türk toplumuna kötü örnek oluyor. Ekstra ‘evleneceğiz’ demeleri ikinci bir bomba. Hiç mi düşünmüyor karısını ve çocuğunu.” dedi. Bu sözleri ile Ceceli’yi eleştirenler arasına girdi.

Reçber, sözlerine Asena Atalay ve Caner Erkin ile devam etti ve “Caner Erkin’in Asena Atalay’a yaptığını asla onaylamıyorum. Bunu durumu bir an önce kapatmaları lazım.  Google diye bir şey var. Bu çocuk iki sene sonra okula başlayacak. ‘Senin annen böyleydi, baban söyledi’ diyecekler. Böyle bir şeye hiç gerek yok.” dedi.

Işıl Reçber kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler