Ana SayfaÜnlülerŞampiyona Demet Akalın Ve Okan Kurt’tan Destek

İlgili Postlar

Şampiyona Demet Akalın Ve Okan Kurt’tan Destek

Kanal D’nin gündüz kuşağında yayınlanan ve oldukça dikkat çeken programlarından Paylaşmak Güzeldir ünlüler camiasının da dikkatini çekiyor.

Özellikle Mustafa Karataş ile Paylaşmak Güzeldir adı ile yayınlanan ve kısa süre içerisinde yüksek izlenme oranlarına ulaşan programda, dünya şampiyonu olan sporcuya Demet Akalın ve Okan Kurt’tan destek geldi.

100 Maçta 98 Galibiyet Aldı

100 maçta 98 galibiyet alan ve dünya şampiyonu olarak kısa süre içerisinde dikkat çekmeyi başaran Kadir Dalkıran geçtiğimiz gün yayınlanan programın konuğu oldu. Özellikle sporcunun daha büyük başarılara ulaşabilmesi ve sportif anlamda daha iyi bir şekilde çalışma yapabilmesi adına desteğe ihtiyacı olduğu da ortaya çıkarken Paylaşmak Güzeldir programında bu konuda destek sağlandı.

Programa telefon ile bağlanan Okan Kurt özellikle maddi manevi her türlü desteği sağlayacağını söyledi. Demet Akalın ve Okan Kurt’tun destekleyeceği sporcu, duyduğu bu haber karşısında oldukça heyecanlandı.

Demet Akalın ve Okan Kurt tarafından başlatılan destek sonrası da pek çok farklı kurum Kadir Dalkıran için yardım yapacağını açıkladı. Özellikle özel bir hastanede çalışan Yıldız Atılgan, sporcunun sağlık hizmetlerini karşılayacağını, spor malzemeleri satan bir mağaza ise sporcunun ihtiyacı olacak tüm teçhizatları sağlayacaklarını söyledi.

Aynı zamanda başka bir eğitim merkezi ise sporcunun ve kardeşinin bütün eğitim masraflarını üstleneceklerini söyledi. Mustafa Karataş ile Paylaşmak Güzeldir adlı programda yaşanan bu anlar özellikle izleyenlerden büyük övgüler aldı. Ramazan Ayı’na özel olarak başlayan ve paylaşmanın, birlikte olmanın önemli anlarını ekrana getiren Mustafa Karataş, örnekleriyle de paylaşmanın güzelliğine her programda tekrar tekrar vurguluyor.

İşte o anlar;

https://www.youtube.com/watch?v=neVL7j4OPPM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler