Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki'nin Pazartesi Mutluluğu

İlgili Postlar

Deniz Seki’nin Pazartesi Mutluluğu

Bakırköy Cezaevi’nde “kokain satın alıp içmek” ve “başkalarına uyuşturucu temin etmek” suçlarından yatmakta olan ünlü şarkıcı Deniz Seki;tahliye oluyor. Ünlü şarkıcının bu ay sonlarına doğru tahliye olması bekleniyordu.  Beklenilenden daha erken serbest kalması ise hayranlarını çok sevindirecek.

2009 yılında; hakkında tutuklama kararı alınan Deniz Seki, 220 gün hapis yattıktan sonra aynı yıl içerisinde tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Yargı süreci devam eden ünlü şarkıcı hakkında, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi; 6 yıl 3 ay hapis cezası kararı verdi.2014 yılında; ilgili mahkemenin bu hükmünce, güzel sanatçının yeniden tutuklanması yönünde emir alındı. Hakkında verilen karara boyun eğmeyen Deniz Seki, kaçarak saklanmış ve yaklaşık 5-6 ay bulunamamıştı. 15 Kasım 2014 tarihinde yakalanan şarkıcı, tekrar cezaevine girdi. O dönemlerde de serbest kalmak için mücadelesini azimle sürdürdü. Duruşmalarındaki savunmalarıyla, sanatçı hakkında verilen hüküm; tekrar incelenerek 2015 yılında karara bağlandı. Alınan karara göre; 3,5 yıl hapis cezasına ve cezasının son yılında da denetimli olarak serbest bırakılması uygun bulundu.

Kesin Tarih Belli mi?

Deniz Seki uzun bir hukuk mücadelesinin ardından; önümüzdeki pazartesi günü yani 5 Haziran 2017’de özgürlüğüne kavuşacak. Tahliye olur olmaz birçok yeni projesiyle gündemde kalacak olan şarkıcı; ekranlara ve sahnelere geri döneceği yönünde geçtiğimiz aylarda basın açıklaması yapmıştı. Birçok şarkının; bestesini, söz yazarlığını ve icrasını da yapan yetenekli sanatçının serbest kalması, en az kendisi kadar sevenlerini de mutlu etti.

Deniz Seki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler