Ana SayfaÜnlülerRıza Kocaoğlu Göztepe Maçında Polis Zoruyla Dışarı Çıkarıldı

İlgili Postlar

Rıza Kocaoğlu Göztepe Maçında Polis Zoruyla Dışarı Çıkarıldı

İçerde dizisinin sevilen oyuncularından birisi olan Rıza Kocaoğlu, dün akşam ekranlara gelen Eskişehir Göztepe maçının dikkat çeken isimlerinden bir tanesi oldu. Özellikle sıkı bir Göztepe taraftarı olduğu öğrenilen oyuncu, maçın Göztepe tarafından kazanılması ile birlikte kendini sahaya attı.

Rıza Kocaoğlu Taraftara Üçlü Çektirdi

Taraftara üçlü çektirmek isteyen oyuncuya polis ve güvenlik görevlileri kısa süre içerisinde müdahale ederken, güvenlikler ile birlikte sağ kenarına alınan Rıza Kocaoğlu taraftarlar ile birlikte doyasıya eğlendi ve galibiyetin tadını çıkardı.

Süper Lig’e Çıkan Son Takım Belli Oldu

PTT 1. Lig play-off final maçında Eskişehirspor ile karşılaşan Göztepe’ye ünlü oyuncu tarafından verilen destek kısa süre içerisinde Göztepe’nin sosyal medyada konuşulmasını sağladı. Süper Lig’e çıkacak olan takımın belirleneceği maç, uzun zamandan beri gündem yaratmayı başardığı gibi özellikle ekranlara Rıza Kocaoğlu’nun getirilmesi, bu konuda Göztepe taraftarlarını daha da heyecanlandırdı.

Antalya’da oynanan karşılaşma için özellikle çekimlerden fırsat bularak Antalya’ya giden ve takımını bu zorlu final mücadelesinde yalnız bırakmayan Rıza Kocaoğlu, maç boyunca da oldukça aktif bir görüntü sergiledi. Göztepe’nin penaltı atışları sonrasında Süper Lig’e çıkmayı garantilemesinin ardından ise taraftarlar arasından kendine sahaya atan oyuncu oldukça şaşırttı. Taraftara üçlü çektirmek isteyen fakat güvenlik nedeniyle buna izin verilmeyen oyuncu zor da olsa istediğini başardı. Sahadan polislerin sırtında ayrılmak zorunda kalan oyuncunun bu anları yine sosyal medyada oldukça konuşuldu.

Yılmaz Vural İle Poz Verdi

Göztepe’nin Süper Lig’e çıkmasında ki en önemli isimlerden bir tanesi olan Yılmaz Vural ile fotoğraf çekerek sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Rıza Kocaoğlu’nun bu fotoğrafına sevenlerinden destek oldukça fazlaydı. Oyuncu bugüne kadar sportif yönleriyle çok fazla bilinmiyordu. Özellikle dün akşamki görüntüleri, oyunculu ile ilgili başka özellikleri de ortaya çıkardı. Özellikle Göztepe ile yakınlığı ortaya çıkan Rıza Kocaoğlu’nun, babasının uzun zamandan beri tribün amigoluğu yapan Başbakan lakaplı İsmail Kocaoğlu olduğu öğrenildi. Babası gibi kendisi de fanatik Göztepe taraftarı olan Rıza Kocaoğlu’nun özellikle takımın Süper Lig’e çıkması ile birlikte önümüzdeki yıl Süper Lig maçlarında tribünlerde olması bekleniyor. Rıza Kocaoğlu’nun çok konuşulan o görüntüleri ise şöyle;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler