Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki Cezaevinden Çıktı

İlgili Postlar

Deniz Seki Cezaevinden Çıktı

2014 yılında cezaevine giren Deniz Seki, bugün tahliye oldu. Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nde kalan ve 2014 yılından beri cezasını çeken Deniz Seki’nin özellikle çıktıktan sonraki ilk sözü “Mutluyum” oldu.

Özellikle sevenleri tarafından oldukça desteklenen ve cezaevinde olsa dahi yalnız bırakılmayan Deniz Seki, 2014 yılında girdiği cezaevinden iki buçuk yıl sonra çıktı. Sanatçının ilk görüntülerinde oldukça yorgun olduğu görüldü. Deniz Seki’nin bugün saat 12.00 itibariyle çıkış yaptığı cezaevi önünde sevenleri ve sanat camiasından pek çok isim bu özel günde Deniz Seki yalnız bırakmadı. Pek çok farklı kanalın ve haber programının canlı olarak ekranlara taşıdığı bu anlarda, Deniz Seki tüm sevenleri ile teker teker kucaklaşarak özlem giderdi.

Açıklamasını Kısa Kesti

Hapis cezasının bitmesi nedeniyle oldukça mutlu olduğu görülen Deniz Seki, aynı zamanda bir güvercini de uçurarak özgürlük mesajı verdi. Cezaevinden çıkışı ile ilgili çok fazla açıklama yapmayan Deniz Seki iki gün sonra basın açıklaması yapacağını ve bu nedenle de şu an için sadece dinlenmek istediğini söyledi. İlk açıklamasında herkesi çok özlediğini ve şu anda cezasının bitmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Deniz Seki, biraz dinlenmek istediğini ve bu nedenle kendisine izin verilmesini istedi.

Deniz Seki’yi Faruk Salman Yalnız Bırakmadı

Sabah saatlerinde özellikle Deniz Seki’nin nişanlısı Faruk Salman ve kardeşi Serkan Seki’nin de ceza evine gelmesi dikkatlerden kaçmadı. Geçtiğimiz günlerde Deniz Seki ile Faruk Salman arasında ciddi sorunların yaşandığı ve çiftin ilişkisini sonlandırdığı konuşuluyordu. Fakat Faruk Salman’ın Deniz Seki’yi böylesi önemli bir günde yalnız bırakmaması ve sabahın erken saatlerinden itibaren cezaevinde olması bu spekülasyonların da gerçeği yansıtmadığını gösterdi.

Deniz Seki Neden Cezaevine Girmişti?

Özellikle 2009 yılında Jandarma tarafından düzenlenen bir uyuşturucu operasyonunda Deniz Seki de gözaltına alınan isimlerden bir tanesi olmuştu. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davalarda özellikle ilk duruşma itibariyle tutup tutuksuz yargılanmak kararı verilen Deniz Seki, daha sonra yapılan duruşmalarda uyuşturucu ticaretine yardım etmek suçlamasıyla 8 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı.

Özellikle 24 Şubat 2010 tarihinde görülen davanın ardından Deniz Seki her ne kadar Ticaret iddialarını yalanlamış olsa da ceza almaktan kurtulamadı. Oldukça uzun süren davaların ardından 2014 yılında cezaevine giren Deniz Seki, bu tarihi itibariyle hapis cezasını çekti ve bugün cezaevinden çıktı.

Deniz Seki’nin cezaevinden çıktığı anlar canlı olarak ekranlara getirildiği gibi o anlar şöyle oldu;

İŞTE DENİZ SEKİ’NİN CEZAEVİNDEN ÇIKIŞ ANLARI VE YAŞANAN OLAYLAR

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler