Ana SayfaÜnlülerMustafa Ceceli'den Sağduyu Çağrısı!

İlgili Postlar

Mustafa Ceceli’den Sağduyu Çağrısı!

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi olan Mustafa Ceceli suskunluğunu bozdu ve yaptığı açıklaması ile sağduyu çağrısında bulundu. Şu anda Amerika’da bulunan ve Sinem Ceceli ile boşandıktan sonra Selin İmer ile aşk yaşaması nedeniyle tüm Türkiye’nin gündeminde yer alan Mustafa Ceceli, 9 yıllık eşinden ayrılması ve gündemdeki iddialar ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

“Sustum” kelimesi ile başlayan yazılı açıklamada, özellikle Mustafa Ceceli’nin eşi Sinem Ceceli’ye yönelik bazı ithamlarda bulunması dikkatlerden kaçmadı. Mustafa Ceceli tarafından yapılan açıklamalardan evlilik sürecinde ciddi fikir ayrılıklarının olduğu ve bu nedenle sık sık kavga ettikleri öğrenildi. Tüm bu yaşananların boşanmanın nedeni olduğunu söyleyen Ceceli, özellikle Ocak ayından itibaren boşanma konusunda gerekli adımların atıldığını ve bu konuda kimsenin aldatılmadığını ve mağdur olmadığını söyledi.

İlişki Çok Önceden Bitmiş

Özellikle Selin İmer ile ilgili gündemde yer alan haberlere vurgu yaparak boşanmanın hemen ardından yeni bir ilişkiye başladığı şeklinde bir imaj yaratıldığını söyleyen Mustafa Ceceli, Ocak ayında başlayan mahkemenin uzadığını fakat bu konuda kendisini herhangi bir şekilde aldatma gibi bir duruma tenezzül etmediğini söyledi. Özellikle Selin İmer ile olan fotoğraflarının basına servis edilmesi ile ilgili de oldukça iddialı açıklamalarda bulunan Mustafa Ceceli, eski eşinin eposta hesaplarından bu fotoğrafları aldığını ve özellikle anlaşmalı boşanma protokolü öncesinde bu fotoğrafların basına sızdırıldığını söyledi.

Anlattıklarının çok daha fazlasını yaşadığını, fakat çocuğunu düşündüğü için sustuğunu söyleyen Mustafa Ceceli, herkese sağduyu çağrısı yaptı ve vicdanların sesinin galip geleceğine inandığını söyledi.

Mustafa Ceceli tarafından yapılan bu açıklamalardan özellikle boşanmanın Selin İmer ile herhangi bir ilgisinin olmadığı vurgulandı. Bu bakımdan gündemde yer alan haberler nedeniyle sanatçının oldukça rahatsız olduğu ve bu konulara açıklık getirmek adına yazılı bir açıklama yapmayı uygun gördüğü tahmin edildi. Özellikle Mustafa Ceceli ile Sinem Ceceli arasında boşanma protokolü kapsamında hangi anlaşmaların yapıldığı ve hangi noktalarda fikir ayrılığına düşerek böylesine zorlu bir sürece girildiği de bu yaşanan olaylar sonrasında merak edilmeye başladı. Fakat olaylar ile ilgili herhangi bir detay vermeyen Mustafa Ceceli, sadece genel durumlar hakkında düşüncelerini dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler