Ana SayfaÜnlülerHakan Akkaya Taşıyıcı Anne İle Baba Olacak

İlgili Postlar

Hakan Akkaya Taşıyıcı Anne İle Baba Olacak

Yaptıklarıyla Türkiye’de her zaman ilgi çekmeyi başaran Hakan Akkaya, yaptığı son açıklama ile özellikle önümüzdeki günlerde en çok konuşulacak isimlerden birisi olmayı şimdiden garantiledi.

Özellikle Emre Saygı tarafından sunulan “Hadi Be” programına konuk olarak bu programda önemli açıklamalarda bulunan Hakan Akkaya, taşıyıcı anne ile baba olacağını ve bu konuda evlenmeden evlat duygusunu tatmak istediğini söyledi. Ünlü modacı tarafından yapılan açıklamalardan özellikle evlat sahibi olma noktasında çok farklı bir yöntemin tercih edileceği görülürken, Türkiye’de çok fazla uygun görülmeyen taşıyıcı annelik için bu konuda Hakan Akkaya’nın kesin karar verdiği öğrenildi.

“Herkesin Giydiği Kıyafetleri Yorumluyorum”

Özellikle moda konusunda son dönemlerde ciddi sorunlar yaşadığını söyleyerek işine çok odaklandığını söyleyen Hakan Akkaya, yolda gördüğü kişilerin dahi kıyafet uyumuna dikkat etmeye başladığını ve bunun kendi hayatını olumsuz etkilediğini söyledi. İş nedeniyle 16 yıldan beri hayatında birisi olmadığını söyleyerek yalnızlığını dile getiren Hakan Akkaya, aynı zamanda aşık olamıyorum şeklinde bir sitemde bulundu.

15 yıllık süre içerisinde 10 farklı psikolog ile çalıştığını ve sık sık psikologları değiştirdiğini söyleyen Hakan Akkaya, içinin sıkıldığını ve bu sıkıntıyı atabilmek adına farklı psikologlar ile çalışmak istediğini belirtti.

Türkiye’de Model Yok!

Model noktasında özellikle Türkiye’nin çok kısır olduğunu ve kendi defilelerinde sadece bazı modelleri tercih ettiğini söyleyen Hakan Akkaya, pek çok kişinin bu konuda dikkat etmediğini fakat kendisi için podyumda yürüyecek mankenlerin çok önemli olduğunu söyledi. Taşıyıcı annelik noktasında da özellikle gündemde merak edilen soruları yanıtlayarak akıllardaki soru işaretlerini gideren Hakan Akkaya, kız kardeşinin bu konuda büyük payı olduğunu söyledi.

Taşıyıcı anne bulabilmek adına kız kardeşinden yardım aldığını söyleyen başarılı modacı, bu konuda anlaşma sağladıklarını ve özellikle kendisinin baba olması adına taşıyıcı annenin büyük bir fırsat olduğunu söyledi. Özellikle taşıyıcı anneden çocuk sahibi olmasının çok daha dürüst ve uygun olduğunu söyleyerek farklı bir açıklama yapan Hakan Akkaya, sadece çocuk sahibi olabilmek adına başlatılan diğer ilişkilere karşı olduğunu ve bu tip ilişkilerin kısa süre içerisinde bittiğini belirtti.

Hakan Akkaya yaptığı bu açıklamalar ile birlikte özellikle taşıyıcı annelik konusunu da Türkiye’nin gündemine gelmesini sağladı. Özellikle önümüzdeki dönemlerde Hakan Akkaya’nın çocuk sahibi olması yine bu konuda farklı tartışmaların gündeme gelmesine neden olabilir. Hakan Akkaya yaptığı açıklamalarda bu konuda çok kararlı olduğunu net bir şekilde gösterirken Türkiye’de bazı isimler şimdiden ona destek vermeye başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler