Ana SayfaÜnlülerBBG Melih Kendisini Yaktı

İlgili Postlar

BBG Melih Kendisini Yaktı

Biri Bizi Gözetliyor(BBG) yarışmasının ilk sezonun birincisi, Melih Değirmenci-BBG Melih-yıllar sonra yeniden kameralar karşısına geçti. Oynadığı sinema filminin çekimlerinde dublör kullanmadan rol icabı kendisini ateşe verdi.

BBG yarışması, Türkiye televizyon tarihinde ilk kez 2001 yılında Show TV’de ekranlara gelmişti. BBG evi o dönemler için çok farklı içerikteydi. Kimilerini ekran başına kilitleyen, kimileri için çok eleştirilen bir ev olsa da yayınlanacağı günün iple çekildiği bir TV programıydı. Yarışmanın ilk bölümünde birinci olan (02) numaralı finalist,Melih olmuştu.2001 yılının fenomenlerinden olan 20’li yaşlarındaki yarışmacı, babyface simasıyla genç kızların da gözdesi olmuştu.Bir kaç dizi filmde oynadı ve müzik albümü çıkardı. Yarışmadan birkaç sene sonra popülerliğini yitirmeye başlayınca eski yaşamına geri döndü. Bir müddet farklı sektörlerde çalıştığı, sonra kendisine iş kurduğu ve evlendiği haberleri ile gündeme gelmişti.

BBG Melih, Nasıl Yandı?

Aradan yıllar geçtikten sonra BBG Melih,yeniden film teklifi aldı ve oyunculuğa geri döndü.Adnan Güler’in yönetmenliğini yaptığı; yapımcılığını ve senaryosunu Servet ve Ebru Aksoy’un üstlendiği “Büyü-2” filmiyle, Melih Değirmenci beyaz perdeye merhaba diyecek. Yanarak ölme sahnesinde oynayan BBG birincisinin, yanma sahnesinin çekimlerinde dublör kullanmadığı ve soğutucu jel sürmüş olmasına rağmen gerçekten cildinin yandığı söylendi.

Film Ne Zaman?

23 Haziran 2017’de gösterime girecek olan sinema filmi “Büyü-2”, 2004 yapımı “Büyü” filminin 2.serisi olarak sunulacak. Filmde Melih Değirmenci’nin yanı sıra Yeşim Salkım, kızı Gizem Salkım ve Can Arpacı gibi diğer ünlü isimler de rol alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler