Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı’dan Survivor Brezilya Hamlesi

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan Survivor Brezilya Hamlesi

Yıllardan beri Türkiye’de Survivor yarışmasını düzenleyerek en çok izlenen yarışma programlarından birisine imza atan Acun Ilıcalı, gözünü dünya ülkelerine çevirdi. Özellikle bu yeni sezon itibariyle Survivor Yunanistan yarışması ile başarısına başarı katan ünlü televizyoncunun , yeni hedefinin Brezilya olduğu öğrenildi.

Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

Gündeme gelen haberlerde özellikle Acun medya’nın Brezilya ekibi ile görüşmelere başlandığı ve Brezilya ile Acun Medya arasında yapılacak büyük işbirliği ile Survivor Brezilya’nın da kısa süre içerisinde başlayacağı belirtildi. Konu ile ilgili açıklamaların Acun Ilıcalı tarafından yapılması tüm spekülasyonları ortadan kaldırırken, özellikle Brezilya’da paylaştığı fotoğraf ile dikkat çeken Acun Ilıcalı bu konuda da büyük bir beklenti yarattı. Öyle ki Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından bir tanesi olan Survivor, bugüne kadarki süreç içerisinde oldukça iddialı ve yüksek izlenme oranlarına ulaşarak televizyonun beklenen programlarından bir tanesi haline gelmişti.

Paylaşılan son haberlerde Survivor Yunanistan için de benzer bir sürecin yaşandığı ifade edildi. Yunanistan’da en çok izlenen programlar arasında yer almayı başaran Survivor bu konuda teşvik edici oldu. Önümüzdeki günlerde Survivor Brezilya anlaşmalarının yapılması, resmi açıklamaların paylaşılması bekleniyor. Habere ilgi sosyal medyada oldukça fazla olurken, kısa süre içerisinde paylaşılan fotoğraf binlerce kişi tarafından beğenildi ve paylaşıldı.

Acun Ilıcalı İşleri Büyütüyor

Program sunucusu olarak kariyerine başlayan ve kısa süre içerisinde milyon dolarlık bir servete ulaşmayı başaran Acun Ilıcalı geldiği nokta itibarıyla önemli bir başarı öyküsüne de imza atmayı başardı. Öyle ki TV8 kanalını aldıktan sonra tüm telif haklarına sahip olduğu programları bu kanalda yayınlamaya başlayan ve böylece kanalın yüksek izlenme oranlarına ulaşmasını sağlayan Acun Ilıcalı, şu anda kariyerinin en parlak dönemlerinden bir tanesini yaşıyor. Özellikle Survivor yarışmasında sponsor reklamlar ile yüksek bir gelir elde etmeyi başaran Acun Ilıcalı, verdiği ödüller ve yarışmada çizmiş olduğu profiliyle de oldukça dikkat çekmeyi başarıyor. Bu bakımdan Acun Ilıcalı’nın Brezilya’da da benzer bir projeye başlayacak olması, bu noktada diğer ülkeler için beklenti yaratıyor. Yunanistan sonrasında bu ülkede başarıya ulaşılması Acun Ilıcalı’nın bu alanda çok daha güçlenmesini sağlayabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler