Ana SayfaDedikoduMurat Boz ve Aslı Enver'in Barıştı Mı? 

İlgili Postlar

Murat Boz ve Aslı Enver’in Barıştı Mı? 

Geçtiğimiz aylar içerisinde özellikle Murat Boz’un bir gece gezmesinde farklı kadınlar ile birlikte görülmesi Murat Boz ve Aslı Enver çiftinin ayrıldığı noktasında farklı iddiaları gündeme getirmişti. Özellikle gelinen son noktada Murat Boz ve Aslı Enver’in ilişkilerinin kesin bir şekilde bittiği ifade edilmiş, Eser Yenenler’in villasında kaçamak yaptığı iddiaları Murat Boz ve Aslı Enver ilişkisine ciddi bir gölge düşürmüştü. Fakat bugün gündeme gelen haberlerde Aslı Enver ile Murat Boz’un Suadiye’de bir araya geldiği ve buluşmada özellikle sorunlar ile ilgili ciddi görüşmelerin yapıldığı ortaya çıktı.

Murat Boz ve Aslı Enver Yeniden Başlayacak Mı?

Özellikle Aslı Enver’in doğum günü olması sebebiyle Murat Boz tarafından özel bir videonun hazırladığı ve bu videonun sonunda Murat Boz’un beni affet diyerek seslendi. Murat Boz’un Aslı Enver’e doğum günü hediyesi olarak ayrıca bir şarkı bestelediği de konuşuluyor.

Videoyu izleyen ve Murat Boz’un samimiyetine inanan Aslı Enver’in ise Murat Boz’a bir şans daha vermeyi kabul ettiği ve Suadiye’de yapılan bu görüşme sonrasında çiftin yeniden ilişkisine kaldığı yerden devam etme kararı aldığı belirtildi. Bu konu ile ilgili iki isim şu anda sessizliğini korurken özellikle Murat Boz ve Aslı Enver ilişkinin bitmesi hayranların büyük bir üzüntü yaşamasına yol açmıştı. Bu açıdan barışma haberleri de yine sosyal medyada geniş bir yer buldu. İki ismin sevenleri, barışmadan dolayı oldukça mutlu olurken sosyal medya üzerinden gönderdikleri mesajlar ile çifte destek verdi.

Büyük Sevinç Yarattı

Özellikle Murat Boz ve Aslı Enver ayrılığında tarafların sessiz kalmayı tercih etmesi, gündemde pek çok farklı spekülasyonun ve iddianın yer almasına neden olmuştu. İhanet, aldatma ve Aslı Enver’in bu konuda çok büyük sorunlar yaşadığı sürekli gündeme gelmiş, Aslı Enver ve Murat Boz çifti bu haberler ile konuşulmuştu. Fakat Murat Boz’un yaptığı son jest sonrasında Aslı Enver’in yeniden ilişkisine şans vermek istemesi, bu konuda gündemde olduğu gibi çok büyük sorunların olmadığını da gözler önüne serdi. Özellikle çiftin barışma kararı alması, önümüzdeki günlerde yeniden objektiflere birlikte poz vermesini sağlayabilir. Böyle bir pozun ortaya çıkması ise gündeme gelen tüm haberleri doğrulayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler