Ana SayfaDedikoduAhmet Kural ve Sıla Aşkının Fotoğrafı

İlgili Postlar

Ahmet Kural ve Sıla Aşkının Fotoğrafı

Geçtiğimiz aylarda Ahmet Kural ve Sıla ikilisinin aşk yaşadıkları gündeme gelmişti. Fakat ünlü çiftin; baş başa görüntülenmiş herhangi bir fotoğrafının olmaması akılları karıştırmıştı. TV 8’de yayınlanan “Aramızda Kalmasın” programında çiftin, ilk kez birlikte çekildikleri fotoğraflarının yayınlanması ise Ahmet Kural ve Sıla çiftinin aşkını resmen kanıtladı.

Mayıs ayının son günlerinde, Ahmet Kural ve Sıla çifti Bodrum’da baş başa yemek yerken yakalanmıştı. Romantik akşam yemeğinden sonra mekandan el ele kol kola ayrılan ünlü çiftin, aşk yaşadıklarını akıllara getirmişti. Her iki sanatçının da uzun zamandır yalnız oldukları bilinmekteydi. İlişkileriyle ilgili; bir süredir herhangi bir açıklama yapmayan ünlü ikilinin, Bodrum’da tatil yaptıkları da iddia edilince, Ahmet Kural söylentileri doğruladı. Ama; Sıla halen sessizliğini sürdürmekteydi.Genç ikilinin samimiyetleri ve kimseden çekinmemeleri, Bodrum’daki tatilcilerin de gözlerinden kaçmamıştı. İlişkilerinin tam olarak netleşmemesi, iki yetenekli sanatçının hayranlarında da ayrıca merak uyandırmıştı.

Ahmet Kural Ve Sıla Aşklarını Ne Zaman İtiraf Ettiler?

7 Haziran Çarşamba günü; hafta içi sabah kuşağında yayınlanan, TV 8’in sevilen programı “Aramızda Kalmasın’ın” 619. Bölümünde; Sıla Ve Ahmet Kural çiftinin aynı karedeki fotoğrafının sunulması, ünlülerin aşklarını resmen doğruladı. Ahmet Kural ve Sıla; geçtiğimiz gün yayınlanan programa, ortak kararları ile gönderdikleri fotoğrafları ile ilişkilerini açıkça itiraf etmiş oldular. Ünlü çiftin aşkları, yaz aylarının magazin gündemini de hayli meşgul edecek gibi görünüyor.

Ahmet Kural Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler