Ana SayfaÜnlülerDiriliş Ertuğrul 91. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul 91. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Yayınlandı

Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz akşam final öncesindeki son bölümü ile ekranlara gelirken özellikle final öncesindeki son bölüm izleyenleri oldukça etkiledi. Yayınlanan yeni bölüm sonrasında özellikle Diriliş Ertuğrul 91. bölüm sezon finali paylaşılarak finalde yaşanacaklar hakkında önemli detaylar izleyenlere sunuldu.

Dizi İlgi Çekiyor

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Çağdaş Onur Öztürk, Esra Bilgiç, Cem Uçan, Gülçin Santırcıoğlu, Cavit Çetin Güner, Cengiz Coşkun, Gülsim Ali ve Hülya Darcan Gibi çok önemli isimlerin olduğu Diriliş Ertuğrul, bugüne kadar yayınlandığı günlerde hep reyting sıralamalarını alt üst etmeyi başardı. Yüksek izlenme oranı alan ve TRT1 ekranlarında yayınlanan en iddialı dizilerden birisi olmayı başaran Diriliş Ertuğrul, 90’ıncı yeni bölümü ile yeniden sevenleriyle ekranlarda buluşurken son bölüm sonrasında final fragmanı dahi dikkat çekmeyi başardı.

Diriliş Ertuğrul 90. Son Bölümde Neler Yaşandı?

Diriliş Ertuğrul’un 90. bölümünde özellikle Ertuğrul’un Vasilius’un planlarını öğrendikten sonra ona karşı verdiği mücadele ekranlara taşındı. Özellikle Sultan Alaaddin’e karşı farklı bir intikam planı içerisinde olan düşmana önlem almak isteyen Ertuğrul, Sultan Alaaddin’i korumak için yeni bir plan yaparak Vasilius’un Kendi tuzağına düşmesini sağladı. Bu durum Ertuğrul’un ne kadar zeki ve ileri görüşlü biri olduğunu da gösterirken iki ordunun karşı karşıya gelmesinin ardından hangi tarafın kazanacağı ve Diriliş Ertuğrul’un ordusu ile birlikte nasıl bir mücadele vereceği merak edilmeye başlandı.

Diriliş Ertuğrul 91. Bölüm Final Fragmanı

Yayınlanan son bölüm sonrasında ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul 91. bölüm final fragmanı ise büyük bir soru işareti yarattı.

Çarşamba günü saat 20.45 itibariyle ekranlara geleceği belirtilen dizi Üstelik özetsiz bir şekilde yayınlanacak ve direk yeni bölümüyle final heyecanını ekranlara getirecek. Diriliş Ertuğrul’un özetsiz olarak yayınlanacak yeni bölüm fragmanında özellikle Ertuğrul ile Vasilius arasında yaşanan olaylar ekranlara taşınacak.

https://www.youtube.com/watch?v=YZkuc5NAGoo

Cemal Hünal Diriliş Ertuğrul Dizisine Dahil Oldu

Dizide özellikle finale doğru adım adım yaklaşılırken, farklı gelişmeler de Yaşanıyor. Özellikle Issız Adam dizisinde aldığı rol ile tüm Türkiye tarafından yakından tanınan Cemal Hünal, Diriliş Ertuğrul kadrosuna dahil oldu.

Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda özellikle final bölümü itibariyle oyuncunun ekranlarda görülebileceği belirtilirken, uzun zamandan beri dizilerde yer almayan Cemal Hünal sevenlerini de Diriliş Ertuğrul ile selamlama imkanı elde etti. Uzun zamandan beri yeniden dizi projelerinde yer almasını arkadaşlarıyla birlikte kutlayan Cemal Hünal, hangi rolde yer alacağı ve ekranlara nasıl bir karakter ile geleceğiyle şimdiden merak uyandırdı. Özellikle Issız Adam’daki performansı ile tüm Türkiye’de büyük bir ilgi uyandıran ve beğenilen oyuncular arasında hemen yer alan Cemal Hünal bu oyunculuk performansını bundan sonraki süreç içerisinde Diriliş Ertuğrul’da gösterecek. Özellikle final bölümü ile birlikte diziye dahil olacak oyuncu, önümüzdeki sezonda dizinin en çok konuşulan oyuncularından bir tanesi olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler