Ana SayfaDizilerDizi Setinde Dumandan Sebepli Kavga!

İlgili Postlar

Dizi Setinde Dumandan Sebepli Kavga!

 

Star TV’nin “Fazilet ve Hanım Kızları” adlı beğenilen dizisinin setinde geçtiğimiz günlerde; iki oyuncunun tartışmasıyla büyüyen kriz, kavga başlattı. Dizide; “Selin” rolünde oynayan Ecem Baltacı ile “Yağız” rolündeki Çağlar Ertuğrul arasında yaşanan gerilimin artması, tüm setteki oyuncuları da huzursuz etti. Çağlar Ertuğrul’un, Ecem Baltacı’ya kül tablası fırlattığı ve iki oyuncunun birbirine girdiği iddia edildi.

25 Mart’tan beri cumartesi günleri saat 20.00’de Star TV’de yayınlanmakta olan “Fazilet Hanım ve Kızları” dizinin; çekimlerinin yapıldığı sette, birkaç gün önce kavga çıkması dikkatleri oyuncular üzerine çekti. Söylentilere göre; dizi setindeki sigara kullanan oyuncular, sigara içmeyenleri rahatsız etmemek için özel bir oda talep etti. Bu nedenle film şirketi de oyuncular için bir karavan kiraladı. Olay anında, karavanda Ecem Baltacı sigara içmekteyken, Çağlar Ertuğrul’un yemek yemek istemesi, iki oyuncu arasında dumandan sebeplerle kavgaya dönüştü.

 Kavga Nasıl Oldu?

Posta gazetesinden alınan habere göre; Ecem Baltacı, sigara içerken karavana rol arkadaşı Çağlar Ertuğrul girerek;  “Dışarı çık, burada yemek yiyeceğim.” dedi. Ecem Baltacı’nın “Burası sigara odası, yemeğini başka yerde ye, hem de duman altı. ” diyerek karşılık vermesi üzerine kriz oluştu. Genç oyuncu Çağlar Ertuğrul; öfkesine yenilerek“Haddini bileceksin. Şimdi buradan çabuk çık git!” sözleriyle eline geçirdiği kül tablasını Ecem Baltacı’ya fırlattı. Bunun üzerine aralarındaki tartışma daha hararetlenerek kavgaya döndü. Karavandakilerin birbirlerine bağırıp çağırmalarını duyan set çalışanlarının, iki oyuncuyu güçlükle ayırdıkları ifade edildi. Yaşanan olay nedeniyle, dizi ekibinde ve sette halen soğuk rüzgarların estiği söyleniyor.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler