Ana SayfaÜnlülerPelin Öztekin Takipçilerini Kızdırdı

İlgili Postlar

Pelin Öztekin Takipçilerini Kızdırdı

Günden güne iyice güzelleşen Pelin Öztekin; dün sosyal medya hesabında, kullanmış olduğu zayıflama tozunun reklamını yaptığı için takipçilerini kızdırdı. Nasıl zayıfladığı ile ilgili püf noktalarını, tavsiyelerini, takipçileriyle paylaşan Öztekin; bu kez eleştiri yağmuruna tutuldu.

3 yıl önce, tüp mide ameliyatı geçiren Pelin Öztekin, 90 kilo vererek  yeni imajıyla herkesi şaşırtmıştı. Halen de erimeye devam eden ünlü oyuncu, instagram hesabına eklediği fotoğraflarıyla, değişimiyle ve yeni tarzıyla hayranlık uyandırıyor. Dün, sosyal medya hesabında nasıl kilo verdiğiyle ilgili video paylaşımı yapan Pelin Öztekin, tüp mide ameliyatı olduğunu kimseden saklamadı. Fakat ameliyatın amacına ulaşması için düzenli olarak spor yaptığını ve yediklerine dikkat ettiğinin de altını çizdi.

Formunu korumak için ayrıca destekleyici olarak kullandığı bitkisel tozun adını söylemesi ve kamera önünde; bu tozu içecek haline getirmek için hazırlaması, tepkiye yol açtı. Geçen sene de bir zayıflama çayı reklamında oynamış olan Pelin Öztekin, bu kez de bir zayıflama tozunu tavsiye amaçlı da olsa sununca, kilo vermek isteyen hayranlarına sitem ettirdi.

Öztekin İçin Takipçileri Ne Dedi?

Pelin Öztekin hakkında bir takipçisi; çoğu cerrahın, zayıflama için kullanılan ilaçlardan ve çaylardan uzak durulması gerektiğini devamlı vurguladığını fakat; güzel oyuncunun mide operasyonuyla zayıfladığı halde  para kazanmak için insanları yanlış yönlendirdiğinden yakındı. Başka bir takipçisi ise zayıflama ürünü reklamı yapmasından rahatsız olduğunu ve ameliyatsız, zayıflama ürünleriyle kilo vermiş gibi bir anlam oluştuğundan şikayet etti.Bazı hayranları da ünlü oyuncunun; insanların sağlıklarıyla oynadığını, zayıflamaya destek olan ürün ve ilaçlara özendirdiğini ifade etti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler