Ana SayfaÜnlülerMerve Sevi'nin Düğün Tarihi Belli Oldu

İlgili Postlar

Merve Sevi’nin Düğün Tarihi Belli Oldu

Ekranların en çok sevilen ve beğenilen oyuncularından bir tanesi olan Merve Sevi, geçtiğimiz günlerde Çalkan Algün ile nişanlanmıştı. Özellikle beklenmedik bu ilişki, magazin dünyasında şok bir etki yaratırken konuyla ilgili yeni gelişmeler de yaşandı.

Evlilik Tarihi Ne Zaman?

Nişanlı çiftin evlilik noktasında tarihi belirledi ve 11 Ağustos günü düğünün yapılacağı belirtildi. Merve Sevi’nin hayranları tarafından özellikle sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda Çalkan Algün ile ilişkinin onaylandığı ve bu beraberlikten dolayı oldukça mutluluk duyulduğu da ifade edilmişti. 14 Şubat’ta söz kıyan ve nişanlanan çiftin 11 Ağustos’ta dünya evine girerek mutlu bir beraberlik için evet diyeceği öğrenildi. Çalkan Algün, çok fazla kameralar önünde olmasa da Merve Sevi Türkiye’nin yakından takip ettiği oyunculardan bir tanesi durumunda.

Magazinin Gözdesi Merve Sevi

Özellikle yer aldığı dizilerde ve filmlerde en dikkat çeken isimlerden birisi olmayı başaran Merve Sevi, aynı zamanda farklı televizyon programları ve reklam filmlerinde de rol alarak farklı yönlerini izleyiciler ile paylaşmıştı. Kariyerine Omuz Omuza adlı dizi projesi ile başlayan ve daha sonrasında Hayat Bilgisi,Yalancı Yarim, Hayat Güzeldir ve Doktorlar gibi önemli diziler ile devam eden Merve Sevi, evlilik sonrasında da yine kameralar önünde olmaya devam edecek. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile birlikte bu konuda yakından takip edilen Merve Sevi’nin hayatında şu anda çok mutlu olduğu ve Çalkan Algün için çok yoğun duygular yaşadığı öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler