Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki Ozan Çolakoğlu’nu Evinde Ziyaret Etti

İlgili Postlar

Deniz Seki Ozan Çolakoğlu’nu Evinde Ziyaret Etti

Uyuşturucu ticareti yapmak suçu ile hapishaneye giren ve yaklaşık 3 yıllık süre sonrasında tahliye olan Deniz Seki, Pazartesi günü cezaevinden çıkmıştı. Özellikle Çarşamba günü yaptığı basın açıklaması ile birlikte hakkında merak edilenleri yanıtlayan Deniz Seki, daha sonrasında kısa süre içerisinde kaldığı yerden kariyerine ve hayatına devam edeceğini duyurmuştu. Bu kapsam dahilinde ise Deniz Seki ilk ziyaretini çok yakın arkadaşı Ozan Çolakoğlu’na yaptı.

Deniz Seki’den Ev Ziyareti

Dostu olan ve özellikle cezaevine girmeden önce de sık sık birlikte görülen Ozan Çolakoğlu ile bir araya gelen Deniz Seki, kameralara mutlu pozlar vermeyi ihmal etmedi. Arkadaşını ziyaret ederken magazin muhabirlerini yakalanan Deniz Seki, sorulara yanıt vermeyi ihmal etmedi. Özellikle muhabirler tarafından yeni bir albüm mi geliyor şeklinde sorulan sorulara yanıt veren Deniz Seki, şu an için iş için değil sadece arkadaş ziyareti için burada bulunduğunu ve Ozan Çolakoğlu’nun çok iyi bir arkadaşı olduğunu söyledi.

Çolakoğlu ise kendini ziyaret eden Deniz Seki’yi kapıda karşıladı. İki ismin uzun bir aradan sonra özlem gidermesi dikkatlerden kaçmadı. Kapı girişinde kısa bir görüntü veren Deniz Seki, ardından Ozan Çolakoğlu’nun evine girdi ve uzun bir süre burada kaldı.

Konserlere Hazırlanıyor

Deniz Seki’nin özellikle yaz aylarında konserlere başlayacağı da ifade edilirken, Ozan Çolakoğlu’nun evinden ayrıldıktan sonra kısa açıklamalarına devam etti. Ozan Çolakoğlu ve İskender Paydaş ile iki şarkı hazırlayarak yaz dönemine giriş yapacağını söyleyen Deniz Seki, uzun zamandan beri şarkı söylemeyi çok özlediğini ve bu nedenle de Ozan çolakoğlu’nun evinde stüdyoya girerek bir şarkı söylediğini belirtti. Deniz Seki’nin özellikle çok mutlu olması ve arkadaşlarıyla birlikte yeniden özgür bir şekilde birlikte olmaktan dolayı sevinç duyması dikkatlerden kaçmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler