Ana SayfaÜnlülerTuba Büyüküstün İle Onur Saylak Boşandı

İlgili Postlar

Tuba Büyüküstün İle Onur Saylak Boşandı

Uzun zamandan beri magazin dünyasında Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün evliliği ile ilgili çeşitli iddialar yer alırken, çift tüm bu iddiaları yalanlamıştı. Özellikle Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak evliliğinin pek çok isim tarafından örnek gösterilmesi bu evliliğin bitmesi noktasında pek çok kişiye iddiaların gerçek olmadığı izlenimini uyandırıyordu. Fakat geçtiğimiz günlerde yapılan son açıklamalarda, 6 yıl önce evlenen çiftin boşandığı belirtildi.

Tuba Büyüküstün İle Onur Saylak Evliliği 5 Haziran’da Bitti

5 Haziran günü görülen duruşma ile birlikte çift resmi olarak yollarını ayırırken, bu haberin bugün gündeme gelmesi oldukça dikkat çekti. Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak çiftinin evliliğinin neden bittiğine dair herhangi bir bilgi elde edilemezken, özellikle boşanmanın tek celsede bitmiş olması dikkatlerden kaçmadı.

Marmara Ereğlisi Aile Mahkemesi’nde görülen dava, aynı gün içerisinde sonuçlanırken tarafların anlaşmalı olarak boşanmak istediği ve bu nedenle de mahkemenin tek bir duruşma ile birlikte sonlandırıldığı ifade edildi. Özellikle son dönemlerde haklarında çıkan ayrılık iddiaları ile ilgili açıklama yapmaktan kaçınan ve iddiaları kabul etmediğini söyleyen Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün’ün tüm bu açıklamalara rağmen ayrılması ise kafalarda soru işareti oluşturdu.

Çiftin ayrılığına sebep olan etkenin ne olduğu ve çiftin nasıl ayrılık kararı aldığı merak edildiği gibi gündemde yer alan tüm bu iddialar üzerine bir açıklama yapılması bekleniyor. Bu açıdan ayrılık haberinin kesinleşeceğinin gündeme gelmesinin ardından, bu konuda tarafların net bir şekilde basını aydınlatması ve sevenlerine konu ile ilgili bilgi vermesi bekleniyor.

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak Neden Boşandı?

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak arasında yaşanan olayların netleşmesinin ardından özellikle bugüne kadar gündemde yer alan iddiaların doğru olduğu ortaya çıktı. Her ne kadar çift tarafından yalanlanmış olsa da ilişkilerinde sorun yaşadığı görülen ve boşanma aşamasına geldiği öğrenilen Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak’ın bu konuda iddiaları yalanlamış olsa da ilişkilerini kurtarmayı başaramadığı ve ilişkilerini noktalandığı görüldü.

Tuğba Büyüküstün Türkiye’nin en önemli oyuncuları ve modellerinden birisi olarak gösterilirken dizilerde başrol yer alarak pek çok farklı erkek oyuncu ile görülüyordu. Aynı zamanda güzelliği nedeniyle pek çok ünlü isim ile yakıştırılan Tuba Büyüküstün’ün bu durumu ilişkiye zarar vermiş olabilir. Bu konuda özellikle sosyal medyada yer alan değerlendirmelerde Tuba Büyüküstün’ün farklı isimler ile olan yakınlığı nedeniyle ayrılık noktasına gelinebildiği vurgulanıyor. Fakat çift tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler