Ana SayfaÜnlülerOrhan Gencebay'a Sibel Can Yanlışı

İlgili Postlar

Orhan Gencebay’a Sibel Can Yanlışı

Geçtiğimiz pazar gecesi düzenlenen, 8. Quality of Magazine Ödül Törenine Orhan Gencebay onur konuğu olarak davet edilmişti. Orhan Baba, tam da “Batsın Bu Dünya” adlı meşhur şarkısını söylemek üzereyken Sibel Can sesi yankılandı ve izleyiciler şaşkına döndü.

Quality Of Magazine Dergisi tarafından; Ali Ağaoğlu sponsorluğunda gerçekleştirilen ödül törenine, iş dünyası ve medya camiasının başarılı isimleriyle birlikte; Zara, Derya Uluğ, İzzet Yıldızhan, Serkan Kaya gibi ünlü sanatçılar da davet edilmişti. Davette, sahne şovları ve konuşmacıların ardından 3 farklı kategori olmak üzere 26 dalda ödüller dağıtıldı. Gecede; İş dünyası ve sanat ödülleri kapsamında En Quality Girişimci İş Kadını Ödülünü Tülay Demir Oktay’a ve En Quality Erkek Sanatçı Ödülünü Serkan Kaya’ya, Orhan Gencebay  takdim etti. Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz’ın yaptığı ödül merasiminin ardından, pasta kesilerek gece kutlandı. Sonrasında törene davet edilen ünlü sanatçılar, sahne alarak beğenilen şarkılarını seslendirdiler.

Gencebay’a Ayıp Oldu!

Ödül töreninde sahneye usta sanatçı Orhan Gencebay davet edildi. Üstat;“Batsın Bu Dünya” şarkısını playback olarak seslendireceği sırada çalan şarkı, Sibel Can yorumuyla başladı. Ünlü sanatçı, hiç asaletini bozmadan şarkıya eşlik etmeye devam etti. O esnada salondaki katılımcılardan kimileri güldü, kimileri şaşkınlığa uğradı.Sonrasında, geceyi organize eden ve ev sahipliği yapan isimler tarafından Orhan Gencebay’dan özür dilendi. Sanatçının, kendi sesinden aynı şarkı ayarlanarak; törenin moderatörünce hata telafi edildi.

Orhan Gencebay kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler