Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerKerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya Aşk Filminde Başrol Oynayacak

İlgili Postlar

Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya Aşk Filminde Başrol Oynayacak

Ekranların sevilen yüzlerinden Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya’nın hayatını birleştirmesi özellikle hayranlarına oldukça sevindirmişti. Yaşanan bu gelişme sonrasında Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya özellikle reklam projelerin de sık sık karşımıza çıkmaya başlarken, iki ismin yeni bir projede daha birlikte yer alacağı belirtildi.

Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya Yeni Aşk Filminde Bir Araya Geliyor

Konu ile ilgili paylaşılan bilgilerde, Kerem Bürsin tarafından senaryosu yazılan ve yönetmenliği yapılacak bir aşk filminde Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya’nın başrolü paylaşacağı belirtildi. Özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılacak çekimler sonrasında filminin hazırlıklarının tamamlanacağı belirtilirken özellikle filmin Kerem Bürsin tarafından yazılması ve yönetmenliğininde yapılacak olması oldukça dikkat çekici bir ayrıntı olarak değerlendirildi.

Bugüne kadar özellikle kameraların önünde görmeye alışkın olduğumuz Kerem Bürsin, kariyerinin çok başlarında olmasına rağmen özellikle sinema dünyasında da yer almak, sinema filmleri çekmek istediği öğrenildi. Yapılan bu açıklamalar sonrasında tüm dikkatler Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya’ya çevrilirken özellikle çekilecek filmin izleyenler tarafından beğenilmesi Kerem Bürsin’in yönetmenlik alanında da iddialı olmasını sağlayacak.

Film Bu Yaz Çekilecek

Özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nde Kerem Bürsin’in çok yakın dostlarının olduğu ve yapımcıların Amerika Birleşik Devletleri’nden olacağı belirtildi. Bu yaz aylarında Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılacak çekimler ile birlikte film sonlandırılacak ve özellikle sonbahar ayları ile birlikte vizyona girecek. Filmde Serenay Sarıkaya’nın şizofren bir genç kızı canlandıracağı ve Kerem Bürsin’in de bu kızı gördükten sonra aşık olacağı belirtildi. İki ismin böylece filmde bir araya gelerek oldukça farklı bir hikayeye imza atacağı tahmin ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler