Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerKurtlar Vadisi Vatan Geliyor

İlgili Postlar

Kurtlar Vadisi Vatan Geliyor

Pana Film tarafından bugüne kadar pek çok farklı Kurtlar Vadisi serisi çekilirken Kurtlar Vadisi Vatan adı ile yeni bir filmin daha vizyona gireceği öğrenildi. Yine Pana Film tarafından yapımcılığı üstlenilen film projesinde farklı bir hikaye ekranlara getirilecek.

Kurtlar Vadisi Vatan İddialı Geliyor

Televizyonun en uzun soluklu dizilerinden birisine imza atmayı başaran Pana Film, Kurtlar Vadisi serisini de sinemada oldukça etkin bir şekilde sürdürüyor. Özellikle 15 Temmuz tarihinde Türkiye’de yaşanan darbe olayları sonrasında Kurtlar Vadisi Darbe adıyla yeni bir filmin vizyona gireceği uzun zamandan beri konuşulurken öğrenilen bilgilere göre Kurtlar Vadisi yeni filminin Kurtlar Vadisi Darbe olarak değil, Kurtlar Vadisi Vatan olarak çekilecek. Üstelik gelen bilgilerde Kurtlar Vadisi Vatan için çekimlere başlandığı da belirtildi.

Bu bakımdan önümüzdeki dönemlerde beyazperdede yer alacak filmlerden biri de Kurtlar Vadisi Vatan olacak. Televizyonlarda yayınlanmaya başladıktan sonra özellikle yayınlandığı günlerde yüksek izlenme oranlarına ulaşan ve her hafta ilgiyle takip edilen Kurtlar Vadisi dizisinin,sinemada da benzer bir ilgi görmesi bekleniyor. Özellikle Kurtlar Vadisi Vatan filminin vatan değerlerini işlenmesi ve terör olaylarını ekrana getirilmesi gündemde. Türkiye’nin şu anda hassas bir süreçten geçmesi bu tip olaylara karşı da ilgi gösterilmesini sağlıyor. Bu açıdan Kurtlar Vadisi Vatan için iyi bir senaryonun hazırlanması halinde gişede yüksek izlenme oranlarına ulaşması mümkün görünüyor. Bugüne kadar Kurtlar Vadisi serisiyle yüksek başarı oranlarına ulaşmayı başaran Pana Film, yeni filmde yine beklentileri yükseltmiş durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler