Ana SayfaKültür ve SanatMüzikCan Bonomo Yeni Albümüyle Geldi!

İlgili Postlar

Can Bonomo Yeni Albümüyle Geldi!

Özellikle müzik piyasasına girdiği ilk şarkıları ile oldukça sevilen Can Bonomo yeni albümünün duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Can Bonomo tarafından çıkarılacak albüm hakkında pek çok farklı bilgi gelirken geçtiğimiz akşam yapılan tanıtım konserinde Can Bonomo yeni albümünden şarkılar seslendirdi. Özellikle daha önceden biletlerin satışa çıkması ile oldukça dikkat çekilen bu etkinlik pek çok ünlü ismin katılımıyla gerçekleşti.

Sanatçılar Yalnız Bırakmadı!

Müzik dünyasının tanınan isimlerinden olan Sertab Erener ve Özge Fışkın gibi pek çok sanatçının yanı sıra Sarp Apak, Erdem Yener, Fatma Turgut, Öner Erkan gibi pek çok ünlü isim Can Bonomo’yu canlı performansıyla izledi. Konserin en dikkat çeken bölümlerinden bir tanesi ise Özge Fışkın sahneye çıkması oldu.

Düet Yaptılar

Performans sergileyen Can Bonomo’nun sahnede Yan şarkısını söylediği sırada Özge Fışkın’ın sahneye çıkması ve birlikte 2 ismin şarkıyı söylemesi dinleyenlere de olduk çok hoş bir sürpriz oldu. Sahnede sevenleriyle sık sık sohbet etme şansını elde eden Can Bonomo, kendisi için sorulan soruları da yanıt verdi. Katılım nedeniyle oldukça etkilendiğini söyleyen Can Bonomo, konsere gelen ve kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Yeni klip için de bilgiler veren Can Bonomo ilk klibinin Kal Bugün adlı şarkı için olacağını ve Nisan ayında yayınlanacağını söyledi.

29 Mart itibariyle pek çok farklı bölgede konser verecek olan Bonomo, 29 Mart’ta Ankara’da yer alacak. Ardından İstanbul ve Gaziantep gibi bölgelerde sevenleriyle buluşacak olan Can Bonomo Nisan ayı sonuna kadar yoğun bir tempo yaşayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler