Ana SayfaKültür ve SanatMüzikEbru Yaşar Yeni Şarkısıyla İlki Gerçekleştirdi

İlgili Postlar

Ebru Yaşar Yeni Şarkısıyla İlki Gerçekleştirdi

Ebru Yaşar yeni şarkısı Yoksun ile hızlı bir çıkış yaparken Türkiye’de bir ilki de başardı. İşte detaylar.

Türk müziğinin önde isimlerinden birisi olan Ebru Yaşar, yeni şarkısı ile çıkış yaptı. Yoksun adlı parçasıyla beğeni kazanan Ebru Yaşar kısa sürede yüksek dinlenme oranlarına ulaşmayı başardı. Yapılan son güncellemeler sonrasında ise Ebru Yaşar’ın Türkiye müzik tarihine geçtiği açıklandı.

Ebru Yaşar’dan Önemli Başarı

Dünya müzik listelerinde Yoksun ile bir bir sıralamaları tırmanan Ebru Yaşar, tüm dijital platformlarda en çok dinlenenler listelerinde yer aldı. bu başarının ardından şarkı, YouTube Music Charts listelerinde de yer almaya başladı. Bugüne kadar Türkiye’den hiçbir şarkıcı bu listede yer alamazken Ebru Yaşar bir ilki başararak listeye girdi.  Üstelik listeye girdikten sonra burada da yükselişini sürdüren Ebru Yaşar¸ Shakira, Miley Cyrus ve Cardi B. gibi dünyaca ünlü isimleri de geçmeyi başardı.

Ebru Yaşar, yeni parçası için Siyam ile düet yaptı. Müziği, sözleri ve düet yapılmasıyla kısa sürede müzik severlerin ve Ebru Yaşar sevenlerin dikkatini çeken şarkı, sadece YouTube’da 300 milyon dinlenmeyi aştı. tüm platformlardaki toplam dinlenme ise 500 milyonu aştı. Tüm bunlar Ebru Yaşar’ın şarkısının popüler olmasını ve yüksek dinlenme oranlarına ulaşan yerli parça olmasını sağladı.

Ebru Yaşar Yeni Şarkısıyla İlki Gerçekleştirdi
Ebru Yaşar Yeni Şarkısıyla İlki Gerçekleştirdi

Müzik Yapımcısından Mesaj

Ünlü müzik yapımcısı ve DMC Genel Müdürü Samsun Demir Ebru Yaşar’ın yakaladığı başarıyı sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu. Şarkının 23. sıraya yükseldiğini söyleyen Samsun Demir’in bu mesajının ardından Ebru Yaşar da bu mesajı alıntılayarak cevap verdi. Ünlü sanatçı bu mesajında ise, Demir’in paylaşımını alıntılayarak; “Müzik bi yolculuk …bu yolda bize eşlik eden tüm dinleyicileri çok sevdiğimi, aşkla şarkılarımı seslendirdiğimi bilmenizi isterim… En iyilerine layıksınız” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler